Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Громада спортивна

Громада спортивна

4 лютого відбувся товариський матч з баскетболу між командами Троїцької громади та міста Старобільськ. Змагання організовано та проведено спільно Комунальною установою Троїцький центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" та Троїцькою районною радою фізкультурно-спортивного товариства "Колос"

20:52 04.02.2018

До уваги громадських організацій, ініціативних груп, організацій співвласників багатоквартирних будинків, небайдужих громадян!

До уваги громадських організацій, ініціативних груп, організацій співвласників багатоквартирних будинків, небайдужих громадян!

На офіційному сайті Луганської обласної державної адміністрації 23.01.2018 оприлюднений проект розпорядження голови облдержадміністрації про затвердження Положення про обласний конкурс проектів місцевого розвитку.  Звертаємо Вашу увагу, що Положення про обласний конкурс в 2018 році, яке запропоноване до обговорення, значно відрізняється від редакції 2017 року. Є принципові відмінності по цілому ряду ключових положень та підходів, а саме: умови фінансування проектів, вимоги до проектної документації, організація конкурсу, критерії та порядок оцінювання. Таким чином, з 23 січня розпочався строк подання до облдержадміністрації зауважень та пропозицій фізичних та юридичних осіб щодо оприлюдненого проекту. Обговорення проекту нового Положення буде тривати 20 робочих днів, до 19 лютого включно. 

21:11 30.01.2018

Ліквідація наслідків негоди

Ліквідація наслідків негоди

Продовжується робота з подолання наслідків негоди. Після оперативного повного відновлення транспортного сполучення між населенними пунктами Троїцької громади, комунальники ліквідують замети, які ще залишились на вуличній та тротуарній мережі житлових масивів

14:20 28.01.2018

Допомога сім'ям, та особам, які потребують допомоги у зв’язку зі складними погодними умовами

Допомога сім'ям, та особам, які потребують допомоги у зв’язку зі складними погодними умовами

Спеціалісти КУ «Центр з надання соціальних послуг» Троїцької селищної ради проводять своєчасне виявлення сімей та осіб, які потребують допомоги у зв’язку зі складними погодними умовами. За дорученням селищного голови Палагна Демида Петровича, з метою оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації, організації заходів щодо запобігання випадкам переохолодження,замерзання населення спеціалістами комунальної установи «Центр з надання соціальних послуг» Троїцької селищної ради у кожному старостинському окрузі Троїцької територіальної громади було проведено відвідування осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах, обстежено умови проживання, організовано допомогу в розчищенні снігу, проведено інформаційну компанію та профілактичну роботу щодо запобігання травмуванню у зимовий період.

20:07 26.01.2018

В рамках проекту «Підтримка згуртування та розвитку громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі»

В рамках проекту «Підтримка згуртування та розвитку громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі»

    24 січня 2018 року в рамках проекту «Підтримка згуртування та розвитку громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі» , що впроваджується Міжнародною організацією з міграції спеціалістами КУ “Центр з надання соціальних послуг” Троїцької селищної ради було проведено тренінг “Профілактика та подолання синдрому “професійного вигорання” для спеціалістів Троїцького районного центру занятості. Дякуємо керівництву за запрошення та за турботу щодо своїх фахівців.

19:56 26.01.2018

Відбулося пленарне засідання дванадцятої сесії селищної ради сьомого скликання

Відбулося пленарне засідання дванадцятої сесії селищної ради сьомого скликання

24 січня у залі засідань Троїцької селищної ради відбулося засідання чергової дванадцятої сесії ради. До порядку денного було включено 43 питання. Всі питання було розглянуто та прийнято відповідні рішення. З результатами поіменного голосування депутатами можна ознайомитись за посиланням. Вперше на засіданні депутати користувались електронною системою поіменного голосування, яка автоматизує процес управління веденням засідання, прийняття рішень, формування звітів та аналітичної інформації, відображає на загальному екрані інформацію про поточні події процесу голосування та автоматично формує документ з підсумками поіменного голосування. Впровадження системи дозволяє значно скоротити час голосування і підготовки його результатів для оприлюднення.

13:12 25.01.2018

Новини Центру з надання соціальних послуг

Новини Центру з надання соціальних послуг

18 січня 2018 року спеціалістами комунальної установи “Центр з надання соціальних послуг” Троїцької селищної ради, було проведено тренінг для педагогів ДНЗ ясла-садок “Теремок” за темою: “Попередження емоційного вигорання”.

10:29 20.01.2018

Офіційно

Офіційно

 У відповідності з частинами 4, 5, 9 статті 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (із змінами) селищним головою прийнято розпорядження №5 від 10 січня 2018 року про скликання 24 січня 2018 року о 14.00 годині в адмінбудівлі Троїцької селищної ради на вулиці Центральна, 69 чергової  дванадцятої сесії Троїцької селищної ради VІІ скликання. 

11:15 16.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь