Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з представниками спеціальної моніторингової місії ОБСЄ

Зустріч з представниками спеціальної моніторингової місії ОБСЄ

25 квітня 2018 року до Троїцької селищної ради завітали представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Представники місії зустрілися з селищним головою Палагном Д.П. та секретарем селищної ради Мороз В.І.  і обговорили проблеми реформи децентралізації, захисту прав внутрішньо переміщених осіб, вирішення питань гендерної рівності у громаді.

15:22 03.05.2018

25 квітня відбулось пленарне засідання Шістнадцятої сесії селищної ради Сьомого скликання

25 квітня відбулось пленарне засідання Шістнадцятої сесії селищної ради Сьомого скликання

Згідно з порядком денним на розгляд депутатів ради було винесено 94 питання. Всі питання було розглянуто та прийнято відповідні рішення. Було заслухано інформацію районного відділу поліції про стан боротьби зі злочинністю на території Троїцького району та звіти начальників відділів Виконавчого комітету селищної ради. Також, заслухано звіт директора Комунальної установи "Трудовий архів територіальних громад Троїцького району"

11:37 26.04.2018

"Здорова родина - квітуча країна!"

"Здорова родина - квітуча країна!"

     Комунальна установа "Центр з надання соціальних послуг" Троїцької селищної ради звітує: конкурс плакатів для учнів Троїцької громади на тему: "Здорова родина - квітуча країна!" завершено. Голосування триває. Ми дуже вдячні всім, хто взяв участь в конкурсі, і всім, хто голосує. Роботи можна подивитися на I поверсі Троїцької селищної ради. Нагородження переможців відбудеться в травні 2018 року.

12:55 24.04.2018

Сезон озеленення населених пунктів громади триває!

Сезон озеленення населених пунктів громади триває!

    20 квітня у парку культури та відпочику селища Троїцьке посадили  молоді декоративні дерева. Ініціатором заходу став селищний голова Демид Палагно. До посадки дерев долучилися працівники селищної ради,  Комунальної установи «Троїцький центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та небайдужі мешканці громади. Селищний голова закликає берегти та піклуватися про молоді дерева.  Отож, маємо надію,  що невдовзі парк буде тішити око своєю цвітучою зеленою красою.

13:52 20.04.2018

Привітали ветерана

Привітали ветерана

     20 квітня нашому земляку, ветерану Другої світової війни, учаснику визволення України та країн Європи від фашистських загарбників Сергію Федоровичу Грицаєнку виповнилося 95 років.

13:28 20.04.2018

Весняний благоустрій триває!

Весняний благоустрій триває!

     Благоустрій населених  пунктів громади, придорожніх смуг та об’єктів архітектури, прилеглих до них територій, збереження та впорядкування місць масового відпочинку, догляд за зеленими насадженнями і ліквідація стихійних сміттєзвалищ – це далеко неповний перелік завдань, котрі стоять перед нашою громадою. Робіт, як бачимо, чимало, тому лише миром, громадою, варто братися до справи.

13:26 16.04.2018

Добрий вчинок підлітків Троїцької громади

Добрий вчинок підлітків Троїцької громади

В ніч на 20 березня, неподалік автовокзалу в Троїцькому, троє хлопців та дівчина знайшли картонну коробку з немовлям, яку підкинули та залишили на морозі. Підлітки врятували дівчинку. Демид Палагно, голова Троїцької ОТГ , Дмитро Жерліцин, заступник голови Троїцької ОТГ та Світлана Охрицька, директор КУ «ЦНСП» Троїцької селищної ради привітали своїх героїв. Ляшенко Сергій, Цупов Роман, Богачук Олександр та Тітова Влада за сміливість, небайдужість та рішучість під час рятування життя дитини отримали цінні подарунки та подяки від голови громади.

09:36 11.04.2018

Асоціація міст України виступає за створення комплексної системи поводження з ТПВ і звернулася до Парламенту щодо підтримки пакету законопроектів

Асоціація міст України виступає за створення комплексної системи поводження з ТПВ і звернулася до Парламенту щодо підтримки пакету законопроектів

З 1 січня 2018 року вступила в дію законодавча норма про заборону захоронення неперероблених побутових відходів, тобто вже нині всі відходи підлягають переробці в обов’язковому порядку. Забезпечити  захоронення лише переробленого сміття зобов’язана місцева влада. Але до цього часу не створено жодних законодавчих механізмів для реалізації цієї норми, хоча проблема переробки та утилізації сміття сьогодні вкрай болюча практично для усіх українських міст та селищ. Тому «сміттєве» питання вкрай важливо вирішувати системно та якнайшвидше.

08:53 10.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь