Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

До Дня молоді. Концертна програма "Дискотека 80х-90х"

До Дня молоді. Концертна програма "Дискотека 80х-90х"

24 червня, до Дня молоді, відбулась концертна програма «Дискотека 80х-90х» . Організаторами свята запалу та енергії виступив Троїцький центральний будинок культури. Протягом заходу на площі була розміщена виставка «Ностальгія» на якій можна було побачити речі з минулого і поринуть у приємні спогади. Це і колекція значків, і іграшки , і знаменитий килим з оленями , і багато чого іншого. Вже початок свята був оптимістичним. Бажаючих потанцювати виявилося багато, дехто навіть вбрання на дискотеку підбирав у стилі 80-х. Троїчани не просто розважалися на танцполі: відбувалися зустрічі старих друзів, звучали спогади про перші побачення, першу любов. Обійми, розмови, спілкування, сміх, танці, а також ретро-пісні - все це разом із гарною музикою створювало відвідувачам святковий настрій.

15:35 27.06.2018

З Днем молоді!

З Днем молоді!

 Шановні мешканці Троїцької громади! З Днем молоді!

20:55 23.06.2018

КУ «Центр з надання соціальних послуг» впроваджує нові методики роботи

КУ «Центр з надання соціальних послуг» впроваджує нові методики роботи

Психолог КУ «Центр з надання соціальних послуг» Троїцької селищної ради Ірина Лємзякова застосовує в своїй практиці метод пісочної терапії. Сьогодні ігри з піском, або пісочна психотерапія стають популярними в психологічній, психотерапевтичній, педагогічній практиці.  «Пісочна терапія» - одна з тих технік, що дозволяє розкрити індивідуальність кожної дитини, розв'язати її психологічні проблеми, розвинути здатність усвідомити свої бажання і знаходити можливість їх реалізації. Ігри на піску - одна з форм природної діяльності дитини. Головна мета пісочної терапії - не змінювати і переробляти дитину, не вчити її якимось спеціальним навичкам, а дати їй можливість бути собою... Цей метод можна використовувати в роботі з дітьми від двох років, а також, як один з етапів в роботі з підлітками і дорослими, з наступним спектром проблем:

22:16 14.06.2018

Фахівці ДСНС пильнують за безпекою відвідувачів водойм

Фахівці ДСНС пильнують за безпекою відвідувачів водойм

Купальний сезон у розпалі, адже спекотна погода сприяє тому, що громадяни масово вирушають на водойми, щоб освіжитися. Однак не всі українці дотримуються правил безпечної поведінки на воді, про що свідчить красномовна статистика: більше 300 загиблих на водоймах з початку року, з них тільки впродовж травня — 118 випадків.

12:14 12.06.2018

Громада спортивна

Громада спортивна

     26 травня 2018 року відбувся перший тур Чемпіонату Луганської області з футболу.  Наша команда "Урожай" зустрічалась з командою "Станичник" Станиця Луганська. З рахунком 1:0 перемогла команда "Урожай"! Команда дякує спонсору Бабкіну Петру Васильовичу, депутату Троїцької селищної ради, за надану фінансову допомогу!  

08:19 27.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь