Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Інвестор розуміє, що в громаду варто інвестувати,  правила гри для інвесторів та підприємців є прозорими, створювати і вести бізнес – зручно.

Дата: 29.12.2018 11:19
Кількість переглядів: 1030

Фото без опису

Новорічні та Різдвяні свята цього разу мешканці сел Лантратівка та Бабичеве Лантратівського, а також сел Демино-Олександрівка і Сиротине Демино-Олександрівського старостинських округів будуть зустрічати вже з швидкісним інтернетом. Оскільки населені пункти розташовані на території зі складним рельєфом, на деяких їх вулицях навіть відсутній мобільний з'вязок та можливість перегляду телевізійних каналів. Швидкісний інтернет безумовно дає можливість мешканцям громади як  спілкуватись, отримувати необхідну інформацію, так і викликати спеціалізовані рятувальні, медичні служби. На цей час, кількість під’єднаних до мережі абонетів наближається до 100. Роботи тривають.Фото без опису

З початком нового бюджетного року, буде під’єднано до мережі  Інтернет навчальні заклади Демино-Олександрівського старостинського округу,  його заклади первинної медичної допомоги.

Інвестування бізнесу в розширення мережі надання послуг, у даному випадку – телекомунікаційних, свідчить про те, що заходи, які постійно вживаються селищною радою, її виконавчим комітетом, громадськими організаціями, Фото без описуспрямовані на  прозорість інвестиційної сфери, спрацювали та дали свої результати. Інвестор розуміє, що в громаду варто інвестувати,  правила гри для інвесторів та підприємців є прозорими, створювати і вести бізнес – зручно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь