A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Інформація Троїцької дільниці Новопсковського МУЕГГ

Дата: 03.10.2017 20:11
Кількість переглядів: 1020

До відома абонентів,, що користуються природним газом:

3 метою попередження виникнення нещасних випадків при користуванні природним га­зом у побуті усім абонентам необхідно провести перевірку та ремонт вентиляційних та димохідних каналів.  При цьому перевіряється наявність тяги, відсутність засмічення, герме­тичність, справність оголовків, відокремленість.

Перевірка і прочищення димохідних і вентиляційних каналів оформлюється актом, в якому зазначається їх стан. Один примірник акту повинен передаватися спеціалізованому під­приємству (Троїцьку дільницю) 3 експлуатації газового господарства. Дозвіл на виконання вищезазначених робіт мають:

  • ФОП “Теменко Л.Ф т. м (099) 036-27-30 або у Троїцькому (066) 378-75-53 ( пічник Кар­пенко Віктор Олександрович);

  • ФОП “Ільїна Н.А. т.м  (095) 870-79-90;

Новопсковське міжрайонне управління з експлуатації газового господарства попереджує абонентів, що користуються природним газом, у разі, якщо не буде проведено ремонт та про­чищення димохідних та вентиляційних каналів та не надано до Троїцької дільниці Новопсковського МРУЕГГ відповідних актів з перевірки їх технічного стану, згідно “Правил безпе­ки систем газопостачання“ спеціалістами Троїцької дільниці Новопсковського МРУЕГГ буде проводитися відключення будинків та квартир від газопостачання.

Підключення до меж газопостачання споживачів МРУЕГГ здійснюватиме тільки після надання документу що підтверджує задовільний стан оголовків димохідних та вентиляцій­них каналів, наявність в них тяги.

При користуванні природним газом в опалювальний період пам'ятайте що підвищується небезпека при його використані з таких причин:

  • Вітер може погасити полум’я на запальниках опалювальних приладів і водонагрівних колонок;

  • Велика різниця температур повітря у приміщенні та на вулиці може призвести до того що тяга стане зворотною або замерзне вода в трубах теплообмінників водогрійних котлів;

  • Різка зміна вологості повітря і атмосферного тиску призводить до відкладання інею в каналі димоходів та відсутності тяги або ж сприяє виникненню зворотної тяги;

  • Розтавання снігу чи дощ можуть призвести до утворення завалів у димоходах.

Відсутність тяги призводить до того, що в приміщення проникає газ, а це може обернути­ся трагедією. Пам’ятайте, що чадний газ дуже отруйний. При наявності у приміщенні одного відсотку чадного газу через 4 -2 хвилини настає смерть.

Тому, при відсутності тяги користуватися газовими приладами КАТЕГОРИЧНО ЗАБО­РОНЯЄТЬСЯ.

Користуватися газовими плитами для обігрівання приміщень КАТЕГОРИЧНО ЗА­БОРОНЕНО, бо продукти згорання при закритих кватирках, закритих вентиляційних кана­лах, або каналах, що погано працюють, залишаються у приміщеннях, що також може призвести до отруєння чадним газом;

Не закривайте вентиляційні канали, бо накопичення газу в приміщенні вибухонебезпечне;

Дотримуйтесь правил користування газовими приладами. Порушення їх і недбале став­лення не рідко призводять до того, що прилади псуються, а це сприяє витоку газу, що, в свою чергу, загрожує трагедією.

Коли псуються газові прилади або витікає газ, негайно зупиніть використання газових приладів, провітріть приміщення і викликайте аварійну службу за телефонами 104 або 2-11- 04 .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь