Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Усі в плюсі*, коли зроблено в Україні

Дата: 02.05.2024 13:55
Кількість переглядів: 20

Фото без опису

 

Усі в плюсі*, коли зроблено в Україні

Для посилення економіки та армії українців закликають купувати продукцію національних виробників, а виробників — маркувати свої товари логотипом “Зроблено в Україні”.

Щодня купуючи українські продукти, одяг чи інший товар, ми посилюємо український бізнес і робимо економіку стійкішою. Це не означає, що однією покупкою ми розв'язуємо всі проблеми. Але коли так роблю я, ти, наші родичі, друзі, сусіди та колеги, то це вже система — і тоді ми посилюємо одне одного та Україну.  

Коли ми купуємо українське, то в середньому до 40% від вартості повернеться до держави й дасть більше можливостей для підтримки наших людей і тих, хто нас захищає.

Мінекономіки пропонує виробникам маркувати свою продукцію, яку буде легко виокремити завдяки спеціальному логотипу “Зроблено в Україні”, який є вільному доступі для маркування продукції, створення рекламних матеріалів тощо.

 Головні умови до компаній для його використання: мати фактичні потужності виробництва на території України, не вести діяльність на території держави-агресора й Білорусі та не перебувати під санкціями. Завантажити логотип, наліпки для маркування, брендбук з їх використання можна на сайті:  https://madeinukraine.gov.ua/

Оскільки маркування продукції для виробників — доволі тривалий процес, розробники передбачили можливість створення власних унікальних банерів у фірмовому стилі кампанії з логотипом “Зроблено в Україні”. Їх можна згенерувати на сайті, додавши зображення свого продукту, та використовувати на будь-яких своїх онлайн-майданчиках.

Виробляємо українське, купуємо українське, підтримуємо українське.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь