Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Представлена Інформаційна система для керування діяльністю молодіжних центрів

Дата: 21.03.2024 08:00
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Підтримуємо цифровізацію для розвитку молоді в Україні: Міністерство молоді та спорту за підтримки Міністерства цифрової трансформації та USAID / UK aid проєкту “Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах/TAPAS” презентували інформаційну систему для керування діяльністю молодіжних центрів. Це
цифровий інструмент для популяризації діяльності центрів, який сприятиме поширенню інформації про їхні активності серед молоді та залученню ресурсів на розвиток.

Система доступна за посиланням: https://youthcenters.mms.gov.ua/

Молодіжні центри – важливий компонент для підтримки самореалізації молодих людей та їхній соціальній інтеграції. Центри є платформою для культурного та соціального життя, де можна знайти програми у сфері мистецтва, спорту, культурного обміну, освіти та багато іншого. Завдяки таким центрам молоді люди отримують можливість розвивати свої таланти, набувати або розвивати компетенції, набувати досвіду участі в соціальних процесах та розвивати громадянську позицію.

Сьогодні в Україні зареєстровано близько 90 комунальних та понад 200 приватних молодіжних центрів. До недавнього часу вся робота з адміністрування цих центрів велась “на папері” вручну. Це не сприяло ані популяризації центрів серед молоді, ані ефективному адмініструванню галузі з боку держави. 

Наразі Міністерство молоді та спорту проводить тестування системи, щоб перевірити та покращити її роботу, і закликає молодіжні центри взяти участь у тестуванні. Щоб додати свій центр у систему, достатньо зареєструватися на сайті та надати інформацію про організацію, дотримуючись рекомендацій

У системі вже зареєстровано 111 центрів, що пропонують заходи з навчання, творчого розвитку, активного відпочинку та волонтерської діяльності для аудиторії від молодшого до дорослого віку. 

Окрім удосконадення поширення інформації про молодіжні центри, цифровізація сприятиме прозорості адміністрування та використання виділених коштів, адже всі дані про центри, проведення та планування заходів можна швидко перевірити у системі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь