A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Волонтерська платформа — онлайн-ресурс, який поєднує волонтерів та ініціативи для їхнього підсилення та розвитку

Дата: 16.03.2024 08:00
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

Волонтерська діяльність стала важливою складовою суспільного розвитку, основою розбудови громадянського суспільства, та відбудов країни, а участь у ній молоді є надзвичайно важливою. В Україні волонтерський рух завжди був популярним серед різних суспільних верств, особливо в молодіжному середовищі.

Одним із основних завдань Мінмолодьспорту є участь у формуванні та реалізація в межах повноважень, державної політики у сфері волонтерської діяльності.

З метою посилення волонтерського руху між Міністерством молоді та спорту України, Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та громадською організацією «Українська Волонтерська Служба» підписано Меморандум про взаєморозуміння відповідно до якого діє Національна Волонтерська Платформа, мета якої є популяризація волонтерства та підвищення культури волонтерства серед молоді.

Національна Волонтерська Платформа є яскравим прикладом згуртованої роботи широкого кола молодих людей і організацій, які завзято займаючись волонтерством, беруть участь у житті країни та допомагають своїм громадам як один із важливих шляхів розвитку суспільства.

На Національній Волонтерській Платформі волонтерські організації можуть заявити про себе й про ініціативи, які вони впроваджують, а волонтери можуть знайти ініціативи, до яких долучаються задля отримання досвіду волонтерства та допомоги населенню, зокрема молоді.

Особливістю Національної Волонтерської Платформи є те, що з 24 лютого 2022 року Платформа переорієнтувала свою діяльність та активно допомагає як військовим, так і цивільному населенню.

Для успішної реєстрації рекомендується користуватися порадами, розміщеними за посиланням: https://docs.google.com/document/

У рамках діяльності Національної Волонтерської Платформи зареєстровано понад 2060 волонтерських можливостей, до яких долучається молодь; близько 84 800 людей зареєстровано на волонтерські ініціативи, понад 852 тис. молодих людей охоплено промоцією Платформи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь