A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Нашим Захисникам потрібно більше зброї – військово-політичне керівництво держави наголошує на цьому на кожній зустрічі із країнами-партнерами, – Артем Лисогор

Дата: 26.02.2024 14:35
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Нашим Захисникам потрібно більше зброї – військово-політичне керівництво держави наголошує на цьому на кожній зустрічі із країнами-партнерами, – Артем Лисогор

«Переконаний, що 2024 рік може стати переломним у цій війні. На цьому наголошує Володимир Зеленський. Агресора має бути зупинено – задля Перемоги віддають щодня життя наші Захисники. На одну для усіх ціль повинен працювати тил. Скільки би разів на день не лунала сирена у твоєму місті – по 10-12 чи по одному-два – кожен має пам’ятати про тих, хто зараз на передовій, кому найважче. І робити все залежне від себе для підтримки наших мужніх воїнів», – акцентує очільник Луганщини Артем Лисогор.

Він зазначив, що Президент Зеленський практично щодня розмовляє зі світовими лідерами стосовно регулярної підтримки. Спілкувався і з представниками обох партії Конгресу США. Рішення поки не ухвалене, але вони усвідомили, що без своєчасного постачання зброї Україна буде ослаблена та шукатиме інші шляхи для закупівлі потреб Сил оборони.

Артем Лисогор наголосив, що серед європейських лідерів Глава нашої держави має беззаперечну підтримку, про що свідчать гарантії безпеки, які надали вже три країни, і погодження Формули миру, розробленої Україною. Робота за цим напрямом продовжується.

Це й регулярні візити багатьох із них до України. Вони бачать дійсну потребу наших громадян в захисті власної землі – інформують про неї не тільки своїх парламентарів, а й постійно наголошують по необхідність допомоги жителям країн Європи.

«Якщо взяти до уваги виключно нашу ділянку фронту, то за останні місяці перевага росіян в артилерії на Куп’янському напрямку складала більше, ніж в десять разів. Сили оборони побудували там надійні укріплення, які є прикладом для усієї лінії бойового зіткнення. Тому, попри нестачу озброєння, ми не даємо окупантам просунутися там. Втім, для більш ефективних дій необхідно збільшити артилерійську присутність», – упевнений начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Очільник Луганщини зауважив, що за кожною своєчасно отриманою партією боєкомплекту та зброї стоять життя наших хлопців і дівчат, безпека цивільних у населених пунктах, що поряд.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь