Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

4 листопада 2023 року відбувся захід для жінок з дітьми Троїцької територіальної громади, які проживають у м. Черкаси – «Жіночі осінні посиденьки».

Дата: 15.11.2023 14:00
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

4 листопада 2023 року відбувся захід для жінок з дітьми Троїцької територіальної громади, які проживають у м. Черкаси – «Жіночі осінні посиденьки».

Мета заходу: згуртувати молоді сім’ї, які виховують дітей та на сьогодні є внутрішньо переміщиними особами, які проживають у м. Черкаси. Розглянути можливу майбутню стратегію молодіжного руху громади та участь молодих сімей, жінок у молодіжному русі.

За горнятками кави і цікавими розмовами молоді жінки провели час з користю. Вони обговорили соціальну згуртованість сімей громади, проблеми, з якими стикаються сім’ї ВПО. Діти провели час разом у дитячій кімнаті.

Матусі разом з дітьми виготовляли різноманітні аплікації, діткам дуже сподобалося. Після корисно проведеного часу разом родини посмакували піцею, а наприкінці заходу дітям роздали смачні солодощі..

Захід дав можливість сім’ям згуртуватися, зрозуміти, що вони не самі, а мають підтримку один одного, громади та ПРООН. Такий спільно проведений час допоміг молодим матусям морально та психологічно розвантажитися, підтримав їх ментальне здоров’я.

Захід проведено у межах ініціативи «Підтримка діяльності Мережі робочих груп із громадської безпеки та соціальної згуртованості Луганської області в умовах викликів та загроз, спричинених військовою агресією», яку впроваджує ГС «Асоціація ОГС Луганської області» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь