Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Нові топоніми Троїцької громади!

Дата: 11.09.2023 09:34
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

ШАНОВНА ТРОЇЦЬКА ГРОМАДО!

27 липня 2023 року набрав чинності Закон України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», який визначає правові засади засудження російської імперської політики в Україні, заборони пропаганди її символіки та встановлює порядок ліквідації символіки російської імперської політики.

Тепер нам разом треба протягом 6 місяців перейменувати всі вулиці, провулки, сквери, будинки, проспекти та 2 села, які не відповідають вимогам цього Закону та назви яких не відповідають стандартам державної мови.

Ви, звісно, можете сказати, що все це не на часі, але саме сьогодні вся країна б'ється за свою свободу, незалежність, в тому числі і за право бути вільними від нав'язливих імперських вказівок.

Ми створили топонімічну комісію нашої громади, яка складається не тільки з працівників адміністрації, а й з представників молоді громади, наших ВПО, вчителів-мовників та істориків. Комісія переглянула всі назви наших вулиць та провулків і пропонує вам надати свої пропозиції нових назв.

Зараз пропонується перейменувати всі вулиці в громаді незалежно від населеного пункту, в якому ви проживаєте, тому що все це наша з вами громада.

 А щоб вам було легше, то надаємо перелік вулиць та провулків Троїцького, які залишаються незмінними:

Базарна, Будівельників, Весняний, Виноградна, Висока, Вишнева, Вокзальна, Горицвітна, Городний, Дружби, Заводська, Залізнична, Зарічна, Західна, Зелена, Зоряна, Калинова, Корольова, Лісова, Миру, Молодіжна, квартал Молодіжний, пров.Набережний, Нова, квартал Новоселів, Паркова, проспект Перемоги, Північна, пров.Підгорний, пров.Польовий, Садовий, Світанкова, пров.Сонячний, пров.Степовий, Східна,Тиха, пров.Тополиний, пров.Тракторний, Урожайна, Успішна, Центральна, Шевченка, Широка, пров.Шкільний, пров.Ювілейний

в анкеті пропонуються тільки ті, які обов’язково потрібно змінити.

Тож давайте будемо свідомими і разом оберемо своїм вулицям та провулкам достойні назви, які будуть відтворювати всю красу і неповторність нашого рідного краю, нашої Луганщини, нашої України!

Просимо всіх без винятку (дорослі/діти, в Україні/за кордоном, жінки/чоловіки, хлопчики/дівчатка, в окупації/на вільній частині), всіх хто відчуває відповідальність за нашу Троїцьку громаду, долучитись до цього процесу, який ми пропонуємо поділити на 2 етапи. 

Першим етапом буде збір пропозицій по назвам, а другим - голосування за ті варіанти, які ви запропонуєте.

Якщо ми самі не зробимо цю роботу разом, то за Законом через півроку за нас це має зробити Луганська обласна військова адміністрація.        

Дякуємо! Разом до нашої спільної Перемоги!

 

 

Посилання на анкету 

https://docs.google.com/forms/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь