Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Налагодження співпраці Троїцької селищної військової адміністрації та Служби у справах дітей Троїцької селищної ради з Нижньодуванським гуманітарним Хабом.

Дата: 17.07.2023 17:00
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Налагодження співпраці Троїцької селищної військової адміністрації та Служби у справах дітей Троїцької селищної ради з Нижньодуванським гуманітарним Хабом (м Харків).

14.07.2023 начальником Троїцької селищної військової адміністрації та провідним спеціалістом Служби у справах дітей Троїцької селищної ради було здійснено робочий візит до Нижньодуванського гуманітарного Хабу який розміщено у місті Харків.
Під час робочого візиту було обговорено механізми співпраці для надання послуг мешканцям Троїцької територіальної громади, які відвідують гуманітарний Хаб.

Спеціалістом Служби у справах дітей було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо важкої ситуації яка склалася під час військового стану, кількості дітей, які залишились без батьківського піклування та необхідності створення сімейних форм виховання. 

Для розповсюдження серед відвідувачів були розроблені брошури та буклети з детальною інформацією про усиновлення, опіку, піклування. Окремо було обговорено про важливість створення сімей патронатних вихователів, як тимчасового прихистку дітей що перебувають у скруті.

По завершенню складено графік відвідування гуманітарного Хабу спеціалістом Служби у справах дітей Троїцької селищної ради, для надання консультативної допомоги громадянам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь