Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

28 квітня — Всесвітній день охорони праці.

Дата: 28.04.2023 07:00
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

            28 квітня — Всесвітній день охорони праці. Право на працю у безпечних та здорових умовах праці закріплено Конституцією України.

          Праця в умовах воєнного стану пов’язана з великою кількістю нових, в тому числі смертельно небезпечних чинників, що призводять до погіршення умов праці в усіх галузях економіки. Україна несе великі втрати в цій війні і ці втрати збільшуються з кожним днем внаслідок загибелі працівників на робочих місцях.

            В Україні за час збройної агресії рф під час виконання трудових обов’язків на виробництві постраждало 3065 працівників, у тому числі 520 — зі смертельним наслідком. Безпосередньо внаслідок військової агресії, у зв’язку з ракетними обстрілами та дією вибухових предметів під час виконання трудових обов’язків на виробництві постраждало 711 працівників з яких 252 особи зі смертельним наслідком.

            На території Донецької та Луганської областей за цей час під час виконання трудових обов’язків на виробництво постраждало 312 працівників, у тому числі 44 — зі смертельним наслідком, 23 — внаслідок військової агресії, у зв’язку з ракетними обстрілами та дією вибухонебезпечних предметів.

            Враховуючи вищевказане, просимо кожного роботодавця пам’ятати та виконувати вимоги законодавства з питань охорони праці в умовах воєнного стану та навчати працівників дій у надзвичайних ситуаціях, направлених на збереження життя та здоров’я під час виконання своїх професійних обов’язків, просимо кожного плідно та безпечно для себе та суспільства виконувати покладений на Вас обов’язок.

            Бережіть життя та здоров’я своє та своїх рідних! Не будьте байдужі до власної безпеки будь-де — вдома, на виробництві, в офісі, в кав’ярні, в лісі на відпочинку!

            З початку повномасштабного вторгнення країною-агресором, рф, повністю порушено Розділ ІІ Конституції України — Права, Свободи та Обов’язки людини і громадянина. Життя кожного з нас сильно змінилося, а деякі люди, вільні люди, вільної країни, які заслуговували бути живими, працювати та радіти життю пішли у вічність виконуючи свій обов’язок як перед роботодавцем, так і перед громадянами України.

            Дякуємо за честь жити з настільки відданими та мужніми людьми на одній землі. Дякуємо за Ваш вагомий внесок для Перемоги. Слава Героям!

 

З повагою, Троїцька селищна військова адміністрація!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь