Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

А ви знаєте як проходять уроки фізкультури при дистанційній формі навчання?

Дата: 23.03.2023 17:30
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

То зараз ми вам розкажемо‼ Це дуже цікаво‼

Так, 14 березня 2023 року учні 6 класу ОЗО "Ліцей" Перспектива Троїцької селищної ради" під керівництвом учителя фізичної культури Сукач Ольги Вікторівни стали учасниками онлайн заходу з впровадження варіативного модулю «COOL GAMES» в освітній процес учнів за програмою «Фізична культура 5-6 класи» в закладах загальної середньої освіти Луганської області, який був організований і проведений Луганським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

За планом уроку учні мали змогу ознайомитись з концепцією, девізом та основними правилами COOL GAMES, далі взяли участь у презентації естафет COOL GAMES (Біатлон 1, Біатлон 2) та після закріплення пройденого матеріалу перевірили свої знання у спортивній вікторині.

А 21 березня 2023 року учні продовжили участь в онлайн заході, урок №2 , де за планом варіативного модулю учні мали змогу ознайомитись за допомогою презентацій та відео посібника з правилами естафет «Гулівер», «Класики» та «Коло», також повторили матеріал минулого уроку та хід проведення трьох варіантів естафети «Біатлон».

Після закріплення пройденого матеріалу позмагалися у вікторині на знання основних правил вищезазначених естафет. По закінченні уроку було підведено результати. Переможцями у сьогоднішньому спортивному заході за підрахунком суддівської колегії стали: І місце🥇 – Дарія Юскевич. ІІ місце🥈 - Максим Шпигун, Денис Бойко. ІІІ місце 🥉- Інесса Балаба. Вітаємо!

Усі учасники вікторини будуть нагороджені подарунками від партнера заходу Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України🏆🎁🎁🎁.

Дякуємо Збройним Силам України 💙💛та всім Захисникам та Захисницям України, за змогу бути сьогодні разом, за змогу вчитися, за змогу жити!

Пам’ятаємо всіх хто загинув у цій страшній, підступній війні, хто віддав своє життя за нашу Свободу, за наше Майбутнє!

Слава Україні!🇺🇦

Вічна пам’ять загиблим.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь