A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Відкриття Дитячого центру «Територія безпеки»

Дата: 01.10.2021 19:51
Кількість переглядів: 1996

Фото без опису1 жовтня в нашій громаді відбулася визначна подія - відкриття Дитячого центру «Територія безпеки», який стане першим майданчиком для згуртування дітей та дорослих, співпраці в межах громадської безпеки, обговорення актуальних питань щодо створення комфортного та безпечного середовища.

Біля Будинку школярів у цей святковий сонячний день відбулося справжнє свято безпеки за участі вихованців та вихованок гуртків позашкільного закладу, учнів та учениць ОЗО «Ліцей «ІМПУЛЬС», поліцейських, рятувальників, спеціалістів Служби у справах дітей та КУ «ЦНСП».

Фото без описуПривітали маленьких учасників заходу гості та партнери проєкту: Демид Палагно – голова Троїцької селищної ради, Артем Масленніков – начальник Відділу освіти, молоді та спорту, Валерій Некрилов – директор КУ «ЦНСП», Олександр Гребенюк – Фото без описустарший дільничний офіцер поліції відділення поліції №2 Сватівського РВП ГУНП в Луганський області, майор поліції, Володимир Ільїн – поліцейський офіцер громади Сватівського РВП ГУНП в Луганський області, капітан поліції, Людмила Філіпова – голова Громадської організації «Троїцька перлина», Ніна Стрельцова – провідний спеціаліст Служби у справах дітей.

Фото без описуУ цей день на дітей чекали цікаві завдання, з якими потрібно було впоратися на чотирьох станціях безпеки: «Острівець пожежної безпеки», «Поліція нас оберігає», «Моя родина в кольорових барвах» та «Разом долаймо перешкоди».

На першій станції «Острівець пожежної безпеки» на дітей чекала приємна зустріч з рятівниками 33 Державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці ознайомили малечу зі своєю роботою, продемонстрували пожежний автомобіль, спорядження та обладнання, надали можливість усім охочим приміряти елементи спецодягу. У цей день наші рятівники навіть побували у ролі чарівників, створивши справжнісіньку веселку на початку жовтня.Фото без опису

На майданчику «Поліція нас оберігає» маленькі учасники та учасниці свята ознайомилися з роботою справжніх поліцейських, зі спецзасобами, які правоохоронці використовують у своїй роботі. Найбільшу цікавість у дітей викликав патрульний автомобіль та можливість ним покерувати і скористатися звуковими сигналами.

Фото без описуНа станції «Моя родина в кольорових барвах» дітей зустрічали спеціалістки Служби у справах дітей. За допомогою звичайної кольорової крейди юні художники та художниці змогли продемонструвати своє незвичайне бачення щасливої родини.

Не менш цікавою для наших маленьких учасників та учасниць виявилася станція безпеки «Разом долаймо перешкоди», яку підготували спеціалістки КУ «ЦНСП». Завдання були спрямовані на згуртування дитячого колективу, розвиток комунікативних навичок, емоційної стійкості, впевненості в собі, доброзичливого ставлення один до одного.

#UNRPP

Ця подія стала можливою завдяки Громадська організація "Троїцька Перлина" за результатами конкурсу грантів «Зміцнення громадської безпеки у цільових громадах Донецької, Запорізької та Луганської областей» при підтримці Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) та Фондом розвитку громадських організацій Західноукраїнський ресурсний центр в контексті Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Це тільки початок, далі на вас чекають не менш цікаві та захоплюючі заходи з вивчення правил громадської безпеки. Тож до нових зустрічей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь