A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Житло дитині-сироті

Дата: 07.05.2021 11:59
Кількість переглядів: 2371

6 травня 2021 року власне помешкання отримав 21-річний мешканець Троїцького району ЛОМАКІН Дмитро. Ключі від власного будинку, вартістю 385 051 грн., хлопцю-сироті  передала керуюча справами виконавчого комітету Троїцької селищної ради Зоя АКУНЄЄВА.

Хлопець осиротів у 2001 році. Опікуном дитини стала бабуся, яка зареєструвала його за місцем проживання  у власну оселю. Проте свого житла у власності Дмитро не має. З 16 років Дмитро за рішенням виконавчого комітету Демино-Олександрівської сільської ради перебував у черзі на забезпечення житлом у Троїцькій селищній раді.

Після закінчення школи Дмитро навчався в Сватівському професійному аграрному ліцеї та здобув спеціальність слюсаря та тракториста-комбайнера. За фахом працював в СФГ «Світоч». Наразі хлопець працює в місті Харків будівельником. Дмитро мріє створити  родину, тому власне помешкання йому необхідне.

Придбання житла для дітей-сиріт у Троїцькому районі відбувається відповідно до ст. 51-53, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктів 26-29, 33,34 Порядку та умов надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженого постановою КМУ від 15.07.2017 № 887 (із змінами).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь