A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Інформація щодо забезпечення санаторно-курортним лікуванням учасників АТО

Дата: 29.04.2021 14:51
Кількість переглядів: 646

    Фото без опису   Згідно ст. 4 закону «Про реабілітацію інвалідів в Україні»; ст. 12-16 закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»; п. 3 ст. 11 закону «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» держава гарантує учасникам бойових дій та інвалідам війни антитерористичної операції право на безоплатне санаторно-курортне лікування, яке здійснюється в межах бюджетної програми такі як «Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції та забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції  санаторно-курортним лікуванням».

      Відповідно до «Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на  забезпечення постраждалих учасників  антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням»  затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України  від 31 березня 2015 року № 200(зі змінами)  для одержання путівки особа повинна перебувати на обліку в управлінні  соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання.

     Щоб стати на облік в УСЗН Сватівської РДА учасникам АТО, необхідно звернутися до відділу – ЦНАП Троїцької селищної ради, через уповноважених осіб старостинських округів та відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Троїцької селищної ради або в електронній формі через офіційний веб сайт Мінсоцполітики та надати такі документи: заяву, копію паспорта заявника, ідентифікаційного коду, медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о, копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни, копію військового квитка (за наявності) та копію документа, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань в районах проведення антитерористичної операції.

     За  додатковою інформацією  звертатися:

- відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Троїцької селищної ради за адресою: смт Троїцьке, вул. Центральна, 69, тел.2-21-55

- відділ – ЦНАП Троїцької селищної ради за адресою: смт Троїцьке, кв. Молодіжний, 6, тел. 2-10-21.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь