A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

У Троїцькій громаді почали роботу над розробкою Стратегії розвитку

Дата: 19.02.2021 15:08
Кількість переглядів: 2088

Фото без опису17 лютого в Троїцькій громаді відбулася зустріч працівників Троїцької селищної ради та її структурних підрозділів зі спеціалісткою з соціально-економічного розвитку Програми ООН з відновлення та розбудови миру Наталею Белюкіною і національним експертом зі стратегічного планування Програми ООН з відновлення та розбудови миру Альбертом Зінченко. Мета зустрічі – визначення векторів у розробці нової Стратегії розвитку Троїцької територіальної громади на найближчі 7 років і складанні плану заходів її реалізації на найближчі 3 роки.

Робота над створенням Стратегії розвитку буде тривати 8 місяців. До написання стратегії будуть залучені фахівці Троїцької селищної ради та її структурних підрозділів, старости старостинських округів, депутати селищної ради, громадські організації, місцеві ЗМІ, лідери громадської думки.

Стратегія являє собою довготривалий план того, як має розвиватися громада в усіх сферах своєї діяльності. Цей план не залежить від того, яка встановлена влада в державі, хто керівник у громаді, і як змінюється склад депутатів. Завдяки виконанню цього стратегічного плану громада буде постійно рухатися в напрямку свого розвитку.

Стратегія – це план соціально-економічного розвитку громади, який має відповідати потребам громади, бажанням та думкам місцевого населення. Саме тому до створення цього документу будуть залучені люди, які працюють у різних сферах та на власному досвіді знають, що потрібно зробити в тій чи іншій галузі для покращення рівня життя мешканців громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь