A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

У Троїцькій громаді відкрили сучасну поліцейську станцію

Дата: 28.01.2021 15:36
Кількість переглядів: 1916

Фото без опису

26 січня в Троїцькій територіальній громаді у рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» відбулося урочисте відкриття поліцейської станції за адресою: село Тополі, вулиця Гастелло, 2/3.

На заході були присутні представники Головного управління Національної поліції в Луганській області, Управління превентивної діяльності ГУНП в Луганській області, Троїцького ВП ГУНП, представники органів місцевого самоврядування та громади.

Новостворена поліцейська станція нового формату дозволяє мешканцям громади отримувати оперативні якісні поліцейські послуги цілодобово без необхідності звернення до територіального відділу поліції у смт Троїцьке.

Поліцейський офіцер громади Володимир Ільїн, який не тільки обслуговує територію громади, а ще й мешкає на ній, може самостійно приймати повідомлення громадян, консультувати з правових питань, надавати допомогу у вирішенні будь-яких проблем, які виникають у мешканців громади.

Завдяки Троїцькій селищній раді та за допомогою ПРООН на відкритій поліцейській станції функціонує сучасний, комфортний та просторий кабінет поліцейського громади, обладнаний за сучасними вимогами оргтехнікою та меблями для якісного виконання офіцером своїх службових обов’язків.

Звернутися до правоохоронця по допомогу можна безпосередньо в кабінеті за вищезазначеною адресою або цілодобово за номером 066-571-57-05.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь