A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Для Відділу культури Троїцької селищної ради придбали новий мікроавтобус

Дата: 23.10.2020 13:55
Кількість переглядів: 1207

Троїцькою селищною радою за кошти місцевого бюджету для Відділу культури був придбаний новий мікроавтобус МАЗ. 23 жовтня селищний голова Демид ПАЛАГНО передав ключі від нового автобусу директору Троїцького ЦБК Наталії ГРЕЦЬКІЙ.

Комфортабельний стильний автобус малого класу, розрахований на 16 посадочних місць. Сучасний дизайн розроблений італійським дизайнерським центром JAC Turin. Автобус ідеально підходить для міських та міжміських перевезень. Транспортний засіб має широку комплектацію, кондиціонер, круїз-контроль, електросклопідіймач, електропривід дзеркал, центральний замок, задній парктроник, MP3-магнітолу. Мікроавтобус обладнаний підніжкою, що автоматично висувається, для зручного доступу в салон. Тепер юні артисти Троїцької громади зможуть брати участь у різноманітних творчих заходах, а їх пересування буде комфортним та безпечним.

«Придбання автомобіля надає можливість покращити роботу Відділу культури, спрямовану на організацію та проведення культурно-дозвіллєвих заходів в громаді по збереженню та примноженню культурних надбань краю, активізацію роботи колективів художньої самодіяльності, популяризацію туристичного потенціалу громади та моніторинг туристично-рекреаційної галузі. Зокрема, організацію та проведення фестивалів, семінарів, виставок, участь в обласних подіях», - відзначила начальник Відділу культури Троїцької селищної ради Наталія МЕЛЬНИК.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь