A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

У Троїцькій громаді військових привітали з Днем захисника України

Дата: 13.10.2020 15:23
Кількість переглядів: 786

Фото без опису14 жовтня у День захисника України працівники Троїцької селищної ради від імені селищного голови, виконавчого комітету та депутатського корпусу привітали з професійним святом військовослужбовців, прикордонників та учасників бойових дій, що несуть свою військову службу на території Троїцької громади.

Подяками за патріотизм, відданість українському народу, за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомі особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди Дня захисника України були нагороджені Ігор ГЕРИЧ, Іван КОЛІСНІЧЕНКО, Володимир КОНДАКОВ, Надія РОЗПАСІЄНКО, Іван КОСТЕНКО.

За значний особистий внесок у зміцнення національної безпеки, захист конституційних прав та свобод громадян, інтересів держави, високий професіоналізм, мужність, патріотизм та активну громадську позицію, вагомі особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України подяки були вручені також Костянтину КУЗНЕЦОВУ  та Діні СТАВИЦЬКІЙ.

Троїцька селищна рада дякує всім, хто сьогодні стоїть на захисті нашого мира і спокою, хто самовіддано йшов у бій на передовій, ризикуючи власним життям та борючись за цілісність української землі, та всім, хто віддав громадянських борг Батьківщині, вступивши до лав збройних сил. Ви наша гордість!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь