A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

У Троїцькій ОТГ відбувся дводенний тренінг для лідерів громадської думки

Дата: 25.08.2020 08:55
Кількість переглядів: 867

Фото без описуУ Троїцькій ОТГ відбувся дводенний тренінг «Як стати лідером думок в громаді: інструменти, кейси, практики», в якому взяли участь співробітники структурних підрозділів Троїцької селищної ради, журналісти, члени Молодіжної ради, вчителі, представники культурної сфери та місцеві активісти. Захід було реалізовано в рамках програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні «Створення попиту та розвиток потенціалу щодо інтегрованих соціальних послуг». Реалізатор – Громадська організація «Практикум» (м. Київ).

Перший день тренінгу через карантинні обмеження відбувся в режимі онлайн. Тема заходу – «Особливості залучення громади до користування інтегрованими соціальними послугами». Учасники тренінгу долучилися до обговорення особливостей реалізації програми інтегрованих  соціальних послуг у громаді та нових можливостей, які вони дають. Був проведений аналіз больових точок у комунікаціях учасників щодо інтегрованих соціальних послуг, обговорені особливості комунікації важливих соціальних змін на основі соціоекологічної моделі: комунікація поведінкових та соціальних змін, соціальна мобільність, адвокація.

Другий день тренінгу відбувся в Молодіжному Центрі у приміщенні Троїцького ЦБК, де учасники змогли наживо поспілкуватися один із одним та з експертами. Тема другої частини тренінгу – «Особливості групової та індивідуальної комунікації». Тренерки ГО «Практикум» Ірина Тітаренко та Аліса Гнидюк розповіли аудиторії про компоненти комунікаційної стратегії,  про визначення цільової аудиторії та особливості розробки ефективного контенту, а також про інструменти виміру ефективності комунікаційних активностей. Учасники тренінгу розглянули основні підходи у розробці ключових повідомлень, кризові комунікації і механізми взаємодії у конфліктній ситуації, основи ненасильницького спілкування. Були розроблені та презентовані проекти інформаційних кампаній для підвищення попиту на інтегровані соціальні послуги в громаді (створення незалежного медіа, системи сортування сміття у громаді, підтримка людей похилого віку, а також впровадження послуги раннього втручання в громаді).

Окрім сертифікатів про завершення навчальної програми «Як стати лідером думок в громаді: інструменти, кейси, практики» учасники також отримали брендовані футболки та худі «Спільно змінюю свою громаду».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь