A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Готовність троїцьких закладів освіти до нового 2020-2021 навчального року

Дата: 12.08.2020 11:24
Кількість переглядів: 977

Фото без описуНовий 2020-2021 навчальний рік у закладах освіти Троїцької селищної ради розпочнеться вчасно – 1 вересня, однак з певними обмеженнями, пов’язаними з епідемією COVID-19.

За словами Начальника Відділу освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради Масленнікова Артема Михайловича, заклади дошкільної, а також загальної середньої освіти й позашкільної освіти  майже закінчили підготовку до нового навчального року й початку опалювального сезону.

Дошкільна освіта

Станом на 10 серпня 2020 року у відомстві Троїцької селищної ради функціонує 15 закладів дошкільної  освіти. Для роботи ЗДО в умовах COVID-19 були закуплені захисні маски, антисептики, дезінфікуючі миючі засоби та паперові рушники. До вересня ЗДО повністю завершать ремонтні роботи, облаштують прогулянкові майданчики, проведуть усі необхідні підготовчі заходи.

Загальна середня освіта

У 2020-2021 році мережа закладів загальної середньої освіти Троїцької селищної ради представлена опорним закладом з двома філіями, 5 ліцеями, 6 гімназіями, Будинком школярів та Дитячо-юнацькою спортивною школою. В усіх закладах освіти створені належні умови навчання для учнів, особлива увага приділялася створенню умов для гарячого харчування, організації приміщень для рухливих ігор, ігрових майданчиків, відокремлених туалетних кімнат, гардеробів з виділенням окремих секцій для першокласників. В усіх класних кімнатах для першокласників був зроблений косметичний ремонт та власними силами створене необхідне освітнє середовище для навчання у Новій українській школі.

У новому навчальному році забезпеченість учнів підручниками складає понад 97%. Усі заклади загальної середньої освіти забезпечені комп’ютерними класами та підключені до Інтернету.

Наприкінці серпня представники Троїцької селищної ради та управління Держпродспоживслужби у Троїцькому районі здійснять об’їзд закладів освіти, щоб перевірити їх готовність до початку нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період. Відділ освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради здійснить держперевірку приладів обліку газу. 

У всіх закладах освіти Троїцької селищної ради проведені поточні ремонтні роботи. Для організації якісного процесу навчання закуплені комплекти меблів, дидактичні матеріали, обладнання та комп’ютерна техніка для проведення інтерактивних занять.

Загальна сума коштів, які були витрачені на підготовку закладів освіти до нового 2020-2021 навчального року станом на 10 серпня 2020 року складає 23 354 725, 78 грн. (держбюджет – 16 453 131 грн.).

Якісна освіта сьогодні – це гарантія впевненості в завтрашньому дні і основа успішного розвитку науки, культури, економіки і суспільства в цілому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь