A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Головне територіальне управління юстиції у Луганській області інформує!

Дата: 02.04.2020 14:22
Кількість переглядів: 513

Державна реєстрація структурного утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи      Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків) повідомляє, що реєстрація структурного утворення політичної партії, передбаченого статутом партії, здійснюється в порядку, визначеному Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань”.

Суб'єктом державної реєстрації структурного утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, місцезнаходженням якого є населені пункти Луганської області, є Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків) через відділ державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Для державної реєстрації створення структурного утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, подаються такі документи:

- заява про державну реєстрацію структурного утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, форми 18, затвердженої Наказом Міністерства юстиції України від 18.11.2016 № 3268/5 “Про затвердження форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань” та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.11.2016 за № 1500/29630 (із змінами);

- копія статуту політичної партії;

- примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) протоколу установчих зборів (конференції) про утворення структурного утворення політичної партії, невід’ємною частиною якого є реєстр осіб, які брали участь в установчих зборах (конференції);

- документ, що підтверджує створення структурного утворення політичної партії, відповідно до статуту політичної партії, на підставі якого воно діє.

Розгляд документів, поданих для державної реєстрації структурного утворення політичної партії, що не має статусу юридичної особи, здійснюється не пізніше 10 робочих днів з дати подання документів для державної реєстрації.

Державна реєстрація структурних утворень політичної партії, що не має статусу юридичної особи, здійснюється безкоштовно.

Контактні номери телефону відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків) з питань державної реєстрації громадських формувань: 0645242216, 0953624202.

 

Онлайн послуги та засоби онлайн консультування Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків). Як подати документи для державної реєстрації громадських формувань у період карантину

У зв'язку з впровадженням та продовженням дії низки обмежувальних заходів, пов'язаних з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує про доступні засоби отримання консультацій та подачі документів для державної реєстрації громадських формувань.

Так, отримати консультації з питань державної реєстрації громадських формувань у Луганській області можна звернувшись за телефонами 0645242216, 0953624202, а також скориставшись Онлайн чатом з питань державної реєстрації громадських формувань за посиланням https://kharkivobljust.gov.ua/online-chat-gf/.

За допомогою Онлайн чату можна поставити і отримати повну відповідь в режимі реального часу. У разі, якщо питання поставлено в неробочий час, можна залишити адресу електронної пошти на яку спеціалісти нададуть відповідь одразу, після початку роботи.

Також, у нагоді стануть послуги Онлайн будинку юстиції, за посиланням https://online.minjust.gov.ua, за допомогою якого можна перевірити тотожність найменування громадської організації, новоствореній громадській організації зі статусом юридичної особи подати документи для проведення попередньою правової експертизи документів, а також подати документи онлайн для державної реєстрації створення громадської організації зі статусом юридичної особи.

Звертаємо увагу, що для подачі документів для державної реєстрації громадської організації зі статусом юридичної особи засновникам громадської організації необхідно мати електронний цифровий підпис!

Крім того, законодавством передбачена можливість для подачі документів поштовим відправленням для проведення реєстраційних дій. Документи для проведення державної реєстрації громадських формувань у Луганській області необхідно надсилати за адресою – 93400, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд.22.

Звертаємо увагу, що у разі надсилання документів поштовим відправленням, підпис заявника на відповідній формі заяви засвідчується нотаріально!

Всі зазначені засоби допоможуть в отриманні консультацій, надають можливість скористатися різними шляхами подачі документів для державної реєстрації громадських формувань, при цьому не ризикуючи своїм здоров'ям та здоров'ям інших людей!

Прості речі рятують ЖИТТЯ!

#ЗАЛИШАЙСЯВДОМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь