A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Урочистості з нагоди 5-ти річного ювілею пробації

Дата: 20.02.2020 11:18
Кількість переглядів: 717

Фото без опису19 лютого в актовій залі Троїцької селищної ради, з нагоди святкування п’ятиріччя існування служби пробації було проведено урочисту зустріч представників Троїцького сектору пробації, Національної поліції, центрів соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, а також представників громадськості.
Начальник Троїцького сектору пробації Марина Савченко розпочала захід своїм виступом, розповівши про мету, принципи та завдання служби пробації, зауваживши на її актуальності та необхідності. «Пробація – це не покарання, а система заходів по виправленню засудженого без ізоляції. Базисом та фундаментом успіху пробації є співпраця правоохоронних органів, органів державної влади, громадян та волонтерів пробації. Пробаціянти допомагають засудженій особі змінитися на краще, сприяють її поверненню до суспільства і створенню можливостей змінити спосіб життя. Головне – це не тільки успішне проходження клієнтом пробації іспитового строку, а і надання допомоги у вирішенні та подоланні криміногенних потреб, що спонукали засудженого вчинити злочин», – зазначила начальник сектору пробації.
З вітальним словом до пробаціянтів та присутніх звернувся і голова Троїцької селищної ради Демид Палагно: «Ви робите важливу державну справу, яка потребує високої професійної відповідальності та моральних чеснот. Справу, яка працює на благо громадян України та стоїть на захисті їх конституційних прав. Саме від наших спільних зусиль залежить те, у яких умовах ми будемо жити і як громадськість сприйматиме представників різних гілок влади. Тому хочу побажати вам і надалі працювати з такою наполегливістю і результативністю. Зичу вам здоров’я, успіху, натхнення в нелегкій справі».
Свої вітання з нагоди свята висловили представники територіального відділу Національної поліції та працівники центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді.
За плідне співробітництво, взаєморозуміння, всебічну підтримку в реалізації завдань Державної установи «Центр пробації» та з нагоди 5-ї річниці прийняття Закону України «Про пробацію» подяку Державної установи «Центр пробації» отримала директорка комунальної установи «Центр з надання соціальних послуг» Троїцької селищної ради Світлана Охрицька.
Підводячи підсумки урочистої зустрічі, начальник Троїцького сектору пробації Марина Савченко подякувала присутнім за небайдужість та участь у розбудові пробації на території Троїцького району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь