A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, ЯКІ БУДУТЬ ЗАЛУЧЕНІ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОЇ ОЦІНКИ КОМУНАЛЬНОГО МАЙНА ЩО ВІДБУДЕТЬСЯ 28.01.2020 РОКУ.

Дата: 09.01.2020 08:15
Кількість переглядів: 577

Фото без описуОголошення про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки комунального майна


Назва об’єкта:
нежитлове приміщення №8, площею 16,68 кв. м, розташованого в будівлі Троїцької амбулаторії загальної практики сімейної медицини за адресою: 92100, квартал Молодіжний,3а, смт. Троїцьке, Троїцький район, Луганська область. 
Балансоутримувач: Комунальне некомерційне підприємство «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області.
Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості об’єкта для розрахунку орендної плати. 
Платник робіт з оцінки: Комунальне некомерційне підприємство «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області.
Подібні до об’єкта оцінки об’єкти: приміщення та частини будівель.
Дата проведення конкурсу: 28.01.2020р.
Конкурсний відбір буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (зі змінами внесеними наказом ФДМУ від 16.01.2018 № 47 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20.02.2018 за № 198/31650) (далі - Положення).
До участі в конкурсі можуть бути допущені претенденти, які діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.
Замовник послуг оцінки: Комунальне некомерційне підприємство «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області.
Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається з:
- підтвердних документів;
- конкурсних пропозицій, запечатаних в окремому конверті, щодо вартості надання послуг з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з наданням таких послуг, а також строку їх виконання у календарних днях. У конкурсній пропозиції претендент повинен обов’язково зазначати загальну вартість надання послуг з оцінки з урахуванням усіх податків, що сплачуються претендентом згідно із законом а також з рецензуванням.
- документів щодо практичного досвіду надання послуг з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (згідно з додатком 3 до Положення).


До підтвердних документів, поданих на конкурс, належать:
- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (згідно з додатком 4 до Положення);
- письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, і залучається претендентом (за потреби);
- інформація про претендента (згідно з додатком 5 до Положення).
У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі в конкурсі не допускається.
 Конкурсна документація подається не пізніше ніж, за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно). На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію.
Конкурсну документацію подавати за адресою: 92100, квартал Молодіжний,3а, кабінет №22, смт. Троїцьке, Троїцький район, Луганська область. Телефон для довідок 06456-2-18-33, 0997921301.
Конкурс відбудеться в будівлі Троїцької амбулаторії загальної практики сімейної медицини за адресою:  92100, квартал Молодіжний,3а, смт. Троїцьке, Троїцький район, Луганська область 28.01.2020 о 10-00 годині, кабінет №22.
Документи на участь у конкурсі будуть прийматися за вказаною адресою до 23.01.2020 року включно.
Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки на об’єкт нерухомого майна – 2600,00 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь