A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Про впорядкування адресного господарства населених пунктів громади

Дата: 10.12.2019 14:34
Кількість переглядів: 1135

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

 

          Троїцька селищна рада з метою підготовки селища та старостинських округів до Всеукраїнського перепису населення, який буде проводитися у 2020 році відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 09 квітня 2008 р. №581-р «Про проведення у 2020 році Всеукраїнського перепису населення» та впорядкування адресного господарства селища та сіл ОТГ, звертається до всіх власників та балансоутримувачів житлових і нежитлових будівель, розташованих на території селищної ради з проханням взяти участь у впорядкуванні адресного господарства громади.

   Просимо  обстежити об’єкти нерухомого майна, які належать Вам на праві власності, або знаходяться в управлінні на предмет наявності табличок з вказаною назвою вулиці та номерного знаку будівлі, за їх відсутності відновити у відповідності до містобудівній документації (паспорту забудови земельної ділянки, технічного паспорту, тощо).  У разі їх відсутності,  необхідно провести відновлення  вищевказаних знаків шляхом придбання готових номерних табличок, або нанесення інформації фарбою. У разі виникнення сумнівів щодо відповідності номеру Вашого будинку (будівлі), Ви завжди можете звернутися до селищної ради.

Ведення адресного господарства - є благоустроєм населеного пункту та створення більш комфортних умов для проживання його мешканців і гостей. Здається дрібничка - номерний знак на Вашому житловому будинку, а від цього може залежати життя людини: швидка не встигла вчасно розшукуючи потрібний номер, пожежний наряд не зміг знайти потрібну вулицю, працівники поліції вчасно не прийшли на допомогу. Наявність засобів візуальної адресації також необхідна для забезпечення роботи пошти, зв’язку, комунальних служб.

Діюче законодавство у сфері благоустрою населених пунктів розподіляє в повній мірі повноваження, як для органів місцевого самоврядування так і для власників житлових садиб. Пункт 2 розділу X Типових правил благоустрою території населеного пункту затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  від 27.11.2017 № 310 покладає благоустрій присадибної ділянки та прилеглої до присадибної ділянки території на власника або користувача. У випадку порушення власники житлових будинків та нежитлових будівель можуть бути притягненні до адміністративної відповідальності за ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

          З боку Троїцької селищної ради в напрямку впорядкування адресного господарства сіл та селища також організована робота з обстеження вулиць населених пунктів громади з метою з’ясування наявності або відсутності табличок з вказаними назвами вулиць та номерних знаків, а також  можливостей їх відновлення.

          Ми сподіваємося, що кожен з наших мешканців з розумінням віднесеться до такого прохання та зробить власний внесок у створення комфортних та привабливих умов проживання в нашій громаді.

 Троїцька селищна рада заздалегідь дуже вдячна за розуміння та сприяння у проведенні даної роботи.

 

Виконавчий комітет

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь