Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Сто питань дорослому

Дата: 09.12.2019 14:28
Кількість переглядів: 808

Фото без описуСаме під таким гаслом пройшла зустріч лідерів місцевого та учнівського самоврядування Троїцької ОТГ, яка відбулася 6 грудня. Участь у цьому заході прийняли голова Троїцької селищної ради Демид Палагно, начальник Відділу освіти, молоді та спорту Артем Масленніков, а також фіналісти конкурсу «Лідер року - 2019» та лідери учнівського самоврядування з семи закладів освіти: Троїцького, Демино – Олександрівського, Яменського, Лантратівського ліцеїв, Сиротинської та Арапівської гімназій та ОЗО «Троїцький ліцей».Фото без опису
Зустріч відбулася у форматі «круглого столу» за чашечкою запашного чаю, де кожний учасник міг задавати цікавлячи його питання та отримувати на них змістовні відповіді. Діти ділилися з досвідченими наставниками своїми проблемами, які у них виникають під час організації роботи учнівського самоврядування.
Олеся Гайдидей, президент ОЗО «Троїцький ліцей»: «У нашій школі постійно проходять різноманітні заходи та конкурси, ми активно над цим працюємо. Підсумки цих заходів ми викладаємо на нашому сайті, але фото та відеозвіт знімаємо на власні телефони, якість, м’яко кажучи, не дуже добра. Хотілося б, щоб у нашому закладі з’явилася нова сучасна фото та відео апаратура, що дасть нам можливість покращити якість наших статей».Фото без опису
Старостенко Дарія, учениця Троїцького ліцею, поділилася своїми емоціями від новітнього сучасного апарату для пресування пластикової тари: «Дуже цікаво, коли в твоєму закладі є такі сучасні штуки, ми навіть спеціально купуємо воду, щоб потім власноруч протестувати роботу цього автомату».
Під час діалогу пройшов обмін інформацією «у вашому – нашому дитинстві», діти дізналися про кумедні історії з дитячих років від дорослих лідерів, поділилися ідеями, як можна урізноманітнити дозвілля сучасної молоді. Зійшлися на думці, що потрібно активізувати роботу дитячого парламенту. Демид Петрович зазначив: «Дитячий парламент – це сила, яка здатна впливали не тільки на життя своєї школи, але й на місцеве самоврядування. Ви можете втілити свої ідеї та мрії у життя, тільки потрібно діяти».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь