A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Фестиваль повітряних зміїв

Дата: 24.09.2019 11:13
Кількість переглядів: 1444

Фото без опису19 вересня мальовниче село Сиротине перетворилось на справжнє свято свободи та щастя. Цього дня пройшов перший Фестиваль повітряних зміїв серед школярів Троїцької ОТГ, участь у якому прийняли учні із 12 закладів освіти.
Педагоги та учні Сиротинської гімназії гостинно зустріли учасників фестивалю веселими піснями та сердечними побажаннями. Навіть непривітна погода цього дня не змогла зіпсувати піднесений настрій та святкову атмосферу. Ошатно прикрашена школа, змістовна екскурсія закладом, виставка поробок та квітів – зробили свою справу, кожен учасник знаходився у передчутті справжньої казки, якогось незвичайного дива. А дива на нас чекали з самого порогу – букет запашного бузку у вересні!
З теплими словами побажання до гостей та учасників фестивалю звернулися: Любов Лантрат, завідувач методичним кабінетом Відділу освіти, молоді та спорту, Володимир Владіміров, депутат Троїцької селищної ради, та Марина Сеніна, в.о. старости Демино – Олександрівського старостинського округу.
Після гостинної зустрічі на дітей та вчителів чекав цікавий та змістовний майстер – клас по виготовленню повітряних зміїв. Кожен зміг доторкнутися до цього незвичайного дійства – народження справжнього підкорювача небесної височини.
Кульмінацією фестивалю стало довгоочікуване запускання повітряних красенів. Цей процес багато хто вважає дитячою забавою. Але це не так. Немало майстерності і знань потрібно, щоб спроектувати і побудувати апарат, який потім злетів би у небо. Але у нас вийшло! Небо над селом прикрасили 15 яскравих зміїв. Дитячий захват важко було передати словами. Та що там говорити про дітлахів, навіть дорослі не змогли втримати свої емоції від цього захоплюючого видовища, по-дитячому раділи запуску дивовижних зміїв.
Час промайнув дуже швидко. Ми й не помітили, що потрібно було повертатися додому. Дякуємо, за такий теплий прийом та організацію свята учням та педагогам Сиротинської гімназії, директору Олегу Шивцову, та ідеологу фестивалю – Віктору Лісоветському, вчителю фізичної культури Сиротинської гімназії.
Будемо сподіватися, що Фестиваль повітряних зміїв у Троїцькій ОТГ, стане доброю традицією і зможе збирати з кожним роком все більше і більше вболівальників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь