A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Тиждень математичних наук у Троїцькому ліцеї

Дата: 04.02.2019 11:13
Кількість переглядів: 831

Фото без описуЗ 21 по 25 січня 2019 року у Троїцькому ліцеї проведено тиждень математичних наук. Вже другий рік він проходить у формі квесту. Квест - це подорож до визначеної цілі через подолання перешкод. Метою цього заходу є активізація пізнавальної активності учнів, підвищення інтересу до вивчення математики, фізики,інформатики; розвиток логічного мислення, просторової уяви, витримки, наполегливості у знаходженні оптимального розв’язку; уміння працювати у команді задля досягнення спільної мети, спілкуватися з іншими. Розпочався він лінійкою, на яку ведучі Мельников С. (9-А кл.) та Лимаренко Д. (9-Б кл.) запросили науки Математику, Фізику та Інформатику (Ричка Д., Моргун Ю., Чумакова А. 11-А кл.). Але вони розпочали сперечатися між собою, хто з них головніший. Їх розсудив мудрець (Луценко С. 5-А кл.), який сказав, що кожна з них важлива і потрібна людині. Фролова М. (7-А кл.) співала пісню, в якій бажала щастя за допомогою математичних термінів. Учні Каюдіна В. та Ларін Г. (7-Б кл.) підготували фізичні фокуси. А аніматор Мамєдова В. (9-А) перевірила готовність учнів до проведення цього тижня.
Представники класів отримали завдання, в якому зашифровано ключ . Розгадавши цей ключ можна отримати завдання для фізичного квесту, який проводився 22 січня. За умовою квесту розв’язані завдання треба повернути в кінці дня та отримати завдання – ключ для наступного квесту. Розв’язувати можна було тільки на перервах. За правильні відповіді можна отримати монету. Це нова «валюта», яка ходила у ліцеї на цьому тижні. ЇЇ назвали МІФка. 23 січня відбувся математичний квест, а 24 – квест з інформатики. Зібрані монети треба було повернути до кабінету, номер якого було так само зашифровано. За кількістю монет, прагненням до перемоги визначалися переможці. Місця розподілилися таким чином:
І місце – 6-А та 6-Б класи. 
ІІ місце – 7-Б та 11-А класи.
ІІІ місце – 8, 5-А,5 -Б класи. 
У квесті брали участь усі учні 5-11 класів.
28 січня на лінійці було підведено підсумки та нагороджено переможців. За зайняті місця учні отримали грамоти та солодощі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь