A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

На території Трїцької об’єднаної територіальної громади реалізовано проект «Капітальний ремонт будівлі загальноосвітньої школи I-III ступенів за адресою: вул. Центральна, буд. 31, с. Ями, Троїцький район, Луганська область».

Дата: 21.11.2018 15:36
Кількість переглядів: 795

Фото без описуРівень споживання енергоносіїв в Україні є практично втричі більшим, ніж у країнах ЄС. З метою врегулювання енергозбереження та енергоефективності в Україні було прийнято низку державних документів, у яких були визначені оптимальні шляхи вирішення проблеми підвищення енергоефективності будь-якої галузі. 
Проблема енергозбереження гостро стоїть і в Троїцькій об’єднаній територіальній громаді. Критична зношеність основних фонді є головними чинниками непомірно високого рівня витрат паливно-енергетичних ресурсів в Троїцькій громаді.Фото без опису
Для реалізації проекту необхідно було залучити кошти державної субвенції на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади в розмірі 1498,268 тис. грн. Проект «Капітальний ремонт будівлі загальноосвітньої школи I-III ступенів за адресою: вул. Центральна, буд. 31, с. Ями, Троїцький район, Луганська область» був поданий на розгляд та підтриманий Комісією з розгляду поданих проектних заявок на проекти які можуть реалізуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.Фото без опису Була відремонтована покрівля будівлі: виконано укріплення кроквяних ніг, влаштовані слухові вікна. Вкрита будівля листовою сталлю з полімерним покриттям, улаштовані карнизи. Фасади утеплені мінераловатними плитами TERMOLIFE EKO ФАСАД, поштукатурені декоративною акриловою штукатуркою (короїд) та вкриті акриловою фарбою. Цоколь фасадів утеплений пінополістерольними плитами з опорядженням. Поліпшена штукатурка поверхонь стін всередині будівлі, поліпшене фарбування водоемульсійними сумішами. Повністю замінена система опалення. Замінена внутрішня електропроводка. Фото без опису
Цільовою групою проекту є населення Яменського старостинського округу в кількості 523 особи, в тому числі 44 дитини з яких 1 дитина-інвалід, 51 внутрішньо переміщена особа. Крім того вигодоотримувачем реалізації проекту є населення всієї Троїцької об’єднаної територіальної громади. Вивільнені бюджетні кошти, за рахунок економії на утримання бюджетних установ, будуть направлені на інші потреби населення, розвиток інфраструктури та підвищення рівня життя.
Фото без описуВ результаті реалізації проекту «Капітальний ремонт будівлі загальноосвітньої школи I-III ступенів за адресою: вул. Центральна, буд. 31, с. Ями, Троїцький район, Луганська область» отримали:
- Відремонтовану та утеплену будівлю навчального закладу.
- Забезпечені якісною освітою 44 дитини Яминського старостинського округу.
- Економію енергоресурсів.
- Економію бюджетних коштів на утримання закладу; 
- Подовжений термін експлуатації будівлі.
Реалізований проект є актуальним, сталим та ефективним. Дає змогу економити бюджетні кошти громади та енергоресурси в країні, дає можливість підвищити якість освіти в сільській школі.

Проект є учасником фестивалю «СПРОМОЖНА ГРОМАДА», який організовано Асоціацією органів місцевого самоврядування Луганської області

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь