A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Зустрічали колег зі Старобільського району

Дата: 21.09.2018 15:11
Кількість переглядів: 2626

 Фото без опису  20 вересня до Троїцької громади завітала делегація посадовців місцевого  самоврядування Старобільського району. Візит відбувся за підтримки Луганського відділення Асоціації міст України. Метою заходу був обмін досвідом роботи органів місцевого самоврядування в умовах децентралізації, вивчення кращих практик самоврядування у форматі  об’єднанної територіальної громади.

     Гостей зустрічали Троїцький селищний голова Демид Палагно, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету ради та очільники комунальних установ і закладів.

      Першими гостей вітали педагоги та учні Троїцького ліцею, які запросили всіх присутніх відвідати урок в 1 класі, який вже навчається за методикою і програмою «Нова українська школа». Класний керівник маленьких школярів Олена Піляшенко провела частину уроку та продемонструвала делегації технічне обладнання і тематичне оформлення класної, ігрової  кімнат.    

         Потім гостей вітав Троїцький музей «Витоки», співробітники якого Анастасія Скляр і Наталія Лопашко провели екскурсію залами музею, в якому широко представлена історія рідного краю з найдавніших часів до сьогодення.
         Керівник Центру з надання адміністративних послуг селищної ради Анастасія Варибрус ознайомила присутніх з роботою очолюваного нею структурного підрозділу ради. Центр, створений у серпні поточного року за фінансової підтримки міжнародних інституцій та при сприянні Асоціації міст України, вже надає мешканцям громади 77 адміністративних послуг. Їх перелік планується розширити до 92.

         Кінцевим пунктом маршруту став Парк культури та відпочинку селища, реконструкція якого триває швидкими темпами.

         У актовій залі Відділу освіти молоді та спорту селищної ради колеги обговорили нагальні проблеми місцевого самоврядування, обмінялись досвідом їх вирішення в умовах триваючої реформи децентралізації влади.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь