A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

КОНКУРС З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 17.07.2018 10:32
Кількість переглядів: 1203

1 серпня 2018 р. відбудеться  конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної  оцінки майна комунальної власності:

 

Назва об’єкта оцінки:

1. Нежитлове приміщення   –   площа 91,1 м2, за адресою: Луганська область, Троїцький район,  с. Розсипне, вул. ім. О.Г. Попугаєва, 2. 

2. Нежитлове приміщення  –   площа 50 м2, за адресою : Луганська область,  Троїцький район, с. Арапівка, вул. Центральна, 1.

3. Нежитлове приміщення – площа 20,6 м2, за адресою: Луганська область, Троїцький район, с. Тополі, вул. Центральна, 45.

4. Нежитлове приміщення -  площа 22,4 м2, за адресою: : Луганська область, Троїцький район, с. Демино-Олександрівка, пров. Річковий, 4.

5. Нежитлове приміщення – площа 18,6 м2, за адресою: : Луганська область, Троїцький район, с. Арапівка, вул. Центральна, 1.  

 

Вимогами до претендентів для участі в конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності є наявність:

  • відповідної кваліфікації оцінювачів щодо об’єкта оцінки, що має підтверджуватися  чинними  кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів, виданими відповідно до чинного законодавства;
  • досвіду суб’єкта оціночної діяльності щодо виконання робіт з оцінки подібного майна ;
  • переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна;
  • письмової згоди оцінювачів, яких додатково буде залучено суб’єктом оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна.

Для участі в конкурсі необхідно подати:

-   заяву про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності (на кожний об’єкт окремо) за встановленою формою та конкурсну документацію. Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті

- наявність сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;

- копії кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку комунального майна;

- конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки комунального майна.

Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб'єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

Конкурсна документація подається не пізніше ніж за 4 робочі дні до оголошеної дати проведення Конкурсу.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів оренди відбудеться 01 серпня 2018  року о 9-тій годині у приміщені Троїцької селищної  ради, в сесійній залі  за адресою: : Луганська область, Троїцький район, смт Троїцьке, вул. Центральна, 69, (06456) 2-18-44, (06456) 2-21-55.

Документи на  участь у  конкурсі будуть прийматися за вказаною адресою по 26  липня   2018 року  включно.

 Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки: Троїцька селищна рада Троїцького району Луганської області (код ЄДРПОУ 04335772)

Мета проведення оцінки: визначення ринкової вартості для розрахунку орендної плати.

Подібні до об’єкта оцінки об’єкти — приміщення, частини будівель.

Замовник послуг з оцінки:  Троїцька селищна рада Троїцького району Луганської області, телефон (06456) 2-21-55, телефон (06456) 2-18-44, електронна адреса possovet@tr.lg.ukrtel.net

Платник робіт з оцінки: Троїцька селищна рада Троїцького району Луганської області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь