A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Створення комфортних умов проживання для членів територіальної громади – головне завдання органів місцевого самоврядування.

Дата: 07.07.2018 17:26
Кількість переглядів: 3247

Фото без опису     Застосування енергоощадних технологій в сільській місцевості зумовлений багатьма чинниками, у тому числі і потребою у раціональному використанні бюджетних коштів. Одним із шляхів вирішення питання фінансування впровадження таких технологій є залучення та об’єднання додаткових джерел та фінансування із бюджетів різних рівнів.  Застосування енергоощадних технологій - це один із основних соціально - економічних стандартів всіх розвинених країн. Заощадливість дає можливість територіальній громаді більш ефективно використовувати свої фінансові ресурси.

       На початку липня Троїцькою селищною радою завершено масштабний проект будівництва та введення до експлуатації мереж енергозберігаючого вуличного освітлення у населених пунктах громади. До реалізації заходів було залучено як кошти місцевого бюджету громади, так і цільове фінансування з обласного  бюджету  Луганською обласною державною адміністрацією. За кошти, залучені з обласного бюджету, побудовані мережі по вулиці Центральній села Тополі; вулицям Садовій, Шевченка, Сонячній, Молодіжній, Набережній села Воєводське; вулицям Центральній та Шкільній села Лантратівка, вулицям Сонячній та Садовій села Сиротине; вулиці Північній села Демино-Олександрівка та вулиці Садовій села Бабичеве.

      За власні бюджетні кошти забезпечено нічне освітлення вулиць: Садової села Ями; Садової, Шевченка, Молодіжної села Демино-Олександрівка та вулиць Центральної і Молодіжної села Зайцеве.  Також побудовано та введено до експлуатації мережі освітлення у селі Сиротине по вулиці Зарічній,   а також вулиці Кліменківській, реалізація проекту по якій складалася з двох черг. Також нові мережі з’явились у селі Караїчне по вулицях Молодіжна і Лісна та у селі Коченове на вулиці Кавказська.



Коментарі:

Троичанка
2018-07-07 20:48:19

На улице Центральная в пгт Троицкое света нет от дома 75 до 49 уже месяца три . Отремонтируйте пожалуйста

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь