Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Увага! Оголошено конкурс на поставку меблів в межах Мікропроекту  "Створення Центру надання адміністративних послуг Троїцької селищної ради Троїцької ОТГ"

Дата: 24.04.2018 16:47
Кількість переглядів: 842

?????????¶?µ?µ ???·???±???°?¶?µ?????µ Організація громади «Калина - Пресс» Троїцького району Луганської області та Програма розвитку ООН Програма  RPP  цією об’явою запрошують постачальників меблів з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції  на поставку меблів в межах Мікропроекту  «Створення Центру надання адміністративних послуг Троїцької селищної ради Троїцької ОТГ. Реконструкція частини будівлі готелю за адресою: квартал Молодіжний, буд. №6, смт. Троїцьке, Луганської обл., придбання обладнання та меблів».

Постачальники повинні  мати досвід поставок меблів такого типу для офісів.

Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: вул. Центральна 69, смт Троїцьке Троїцького району Луганської області. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 50 (п’ятдесяти  днів) з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути доставлені в запечатаному вигляді за вищенаведеною адресою з дати опублікування цього оголошення до 10.00 год. за Київським часом 08 травня 2018 року,  після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

 

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище, за телефоном: (06456) 2-18-44, або e ail: possovet@tr.lg.ukrtel.net.

або 050 381 44 61 -Молошний Анатолій– координатор ОРЦГв Луганськоїобласті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь