Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Святкування Дня селища Троїцьке 9 вересня.

Дата: 11.09.2017 12:09
Кількість переглядів: 1477

12 громад об'єдналися в Троїцьку територіальну об'єднану громаду і вперше вони святкували День народження Троїцького як єдина родина!

Фото без опису

В цьому році Троїцьке стало центром 12-ти громад. Велика відповідальність, не малі ризики і ще більші можливостей в розвитку території. Першими приїхали привітати троїчан - сусіди і земляки з Новочервонівської сільської ради. "Де народилися - там і стали в нагоді!", - каже заслужений працівник культури України Ольга Дерев'янко. - По Перспективному плану формування територій Луганської області ми повинні приєднатися до Нижньої Дуванки, але серцем ми залишаємося троїчанами, тому сьогодні тут ".

Фото без опису

На стадіоні "Урожай", де проходило основна частина свята - все просто "вирувало" - і від ярмаркових строкатих рядів, і від емоцій, і від яскравих фарб як одягу так і настроїв ...

Фото без опису
Багачанський старостинський округ багатий на майстрів і майстринь, тому з їх виставки і починалися лави "Міста майстрів". Арапівці здивували стравами з риби - адже їх водойми як і раніше славляться на гарні улови. А овочів, фруктів тут теж урожай в цьому році хороший! Жителі сіл Лантратівка і Бабичеве приготували для свята багато кулінарних страв - це і традиційні вареники і пироги, безліч вишукувань, а ще пригощали гостей свята польовою кашею. Новоолександрівці представили весь арсенал овочів для приготування улюбленого всіма борщу. Розпасіяни напекли-насмажили як на скатертину-самобранку - і галушки, і пиріжки, і ... молочне смажене порося. У яменців - була сама незвичайна за красою виставка квітів і казкового саду - всі експонати були виконані з пластикових пляшок, та так майстерно, що в це складно повірити.

Фото без опису Дьоминоолександрівці здивували всіх, не тільки прибраною квітами і зеленню альтанкою, але і одягненими в святкові наряди Паном Кроликом і дамами качками, які були дуже привітними до всіх відвідувачів. У розсипнян, топольчан і новознам'янців було багато авторських робіт місцевих умільців. А троїчани виготовили пиріг у вигляді карти Троїцької громади.

Фото без опису

Будинок школярів організував для дітей веселі змагання, де провідними були мультгерої.

Фото без опису
На стадіоні проходив дружній футбольний матч між командами громади.

Концертна програма складалася з номерів художньої самодіяльності сільських і селищних клубів та будинків культури. Подарунком від мерії для всіх троїчан став виступ кавер-групи "Белый кофе" з міста Сєвєродонецьк.

Фото без опису

Святковий феєрверк в цьому році був символом об'єднання усіх 12-ти сільських громад в єдину систему, яка стане фундаментом для розвитку і руху вперед нової формації - Троїцької громади.

Фото без опису

З 2017 року розпочинається новий відлік в історії для всіх троїчан - народження об'єднаної територіальної громади - найбільшої громади в Україні!

За матеріалами: ПП "Редакція газети "Сільські новини"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь