Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

КНП «Троїцький ЦПМСД» інформує: 17 вересня - День безпеки пацієнтів!

Дата: 17.09.2024 08:00
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

👨‍⚕️👩‍⚕️Безпека пацієнтів є основоположним принципом надання медичної допомоги. Кожен вид, форма і умови надання медичної допомоги супроводжуються певними ризиками для пацієнтів.  Несприятливі реакції можуть виникнути в результаті будь-яких медичних втручань, навіть при їх правильному виконанні.Питання безпеки пацієнта є одним з пріоритетних в державі. Це стосується всіх видів медичної допомоги: екстреної, первинної, спеціалізованої, паліативної, медичної реабілітації.Медикаментозних помилок припускаються там, де є системні недоліки в організації лікарської терапії; також людські фактори, такі як втома, незадовільні умови роботи або нестача персоналу впливають на процес використання препаратів. Це може завдати серйозної шкоди пацієнтові, призвести до інвалідності чи навіть смерті.Близько 10% пацієнтів отримують шкоду під час перебування в стаціонарі. Це відбувається і як наслідок побічного впливу медикаментів та процедур, і в результаті неякісного надання медичних послуг.
Основоположний принцип – головне, не нашкодь. Мета офіційного документального підтвердження – забезпечити безпеку пацієнтів у всьому світі, підвищити рівень залучення громадян до отримання медичної допомоги та спрямувати дії на підвищення безпеки та мінімізації негативного впливу.Всесвітній день безпеки пацієнтів: ваша безпека починається з вас, тож бережіть своє фізичне й психічне здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь