Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

КНП "Троїцький ЦПМСД" інформує

Дата: 29.08.2024 07:00
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

На початку навчального року профілактичний щорічний медогляд проходить кожна дитина, незалежно від віку.Довідку про здоров'я мають принести усі:як першачки,так і учні старших класів.Діти мають принести медичну довідку № 086/о.,яку після огляду видає сімейний лікар або педіатр.

Карту профілактичних щеплень - довідку форми № 063/о, якщо дитина одержала нові щеплення, також потрібно додати для школи

В Україні вакцинація проводиться згідно з Календарем профілактичних щеплень, розробленого з урахуванням міжнародного досвіду. До нього входять вакцини від десяти інфекційних захворювань: кашлюку, дифтерії, правця, кору, паротиту, краснухи, туберкульозу, гемофільної інфекції (Hib-інфекції), гепатиту В та поліомієліту.  Ефективність імунізації є найвищою в разі дотримання зазначених у календарі вікових термінів проведення щеплень.

Крім того існують рекомендовані щеплення, які застосовуються у світі для попередження таких захворювань, як менінгіт, ротавірусний гастроентерит, пневмококова інфекція, грип, вітряна віспа, гепатит А, папіломавірусна інфекція тощо. Їх часто роблять за епідемічними показаннями, а також для виїзду за кордон .

Вакцинокеровані інфекції - це інфекційні захворювання,яким можна запобігти шляхом імунізації.Вакцини стимулюють власну імунну систему організму до захисту від відповідної інфекції.Результатом щеплення є формування імунітету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь