Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини з Луганщини

Дата: 22.07.2024 09:20
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

З прифронтових сіл евакуювали трьох осіб, 1.5 мільйона тонн сміття на рік очікують в "лнр" з ростова та воронежа, окупанти затримують зарплати освітянам

"Ми щодня пропонуємо жителям звільнених населених пунктів виїхати у безпечне місце. Тим, хто погоджується, допомагаємо всім необхідним. Учора вдалося евакуювати до Краматорська 63-річного чоловіка з Макіївки. В одному з центральних регіонів країни на нього очікує дружина. 77-річний чоловік і 76-річна жінка наважилися покинути Невське. Вони мешкатимуть на Харківщині. Їм вже знайшли тимчасове житло. Людям, особливо літнім, важко залишати рідні домівки. Але головне - врятувати життя. Бо росіяни безперервно нищать ці прифронтові села - вцілілих будинків там майже не залишилося. Перебувати в Невському, Новолюбівці, Макіївці вкрай небезпечно", - наголосив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Тільки за учора противник здійснив на цій ділянці фронту 153 обстріли. Зі ствольної артилерії вдарив по Невському та Макіївці. З реактивної - по Невському. Застосував майже сотню безпілотників.

Атакували росіяни поблизу Стельмахівки, Андріївки, Макіївки.

Обіцяні упродовж двох останніх років переробні станції окупанти так і не почали будувати, а сміття до так званої "лнр" вже надходить з території рф. У воронежі та ростові розраховують позбуватися таким чином 1.5 млн тонн відходів на рік. І росіянам глибоко байдуже, що сміття ніхто не перероблятиме. В "лнр" не проти приймати його, бо це - вказівка кремля.

Проблеми не тільки в гірників - майже два місяці вчителі з Кремінщини, що працюють на росіян, намагалися вибити зарплату за травень і відпускні. Але 15 мільйонів рублів кудись зникли з бюджету, залишивши понад 500 осіб ні з чим. Наразі нібито домовилися про додатково виділені кошти. Винних знайшли, але це, звісно що, не росіяни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь