Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини з Луганщини

Дата: 28.06.2024 08:30
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

«Віджате» в українців житло першочергово надаватимуть представникам силових структур «лнр», на в’їзді до Рубіжного перевірки тривають по декілька годин, по Невському росіяни вдарили з авіації

«По прифронтовому Невському окупантами завдані удари з реактивних систем залпового вогню та авіації. По деокупованих нами населених пунктах загарбники б’ють постійно. Макіївка, Стельмахівка, Куземівка і Невське минулої доби потерпали від ворожих артилерійських та мінометних обстрілів понад 100 разів. Місцеві жителі, на жаль, вже звикли до складної безпекової ситуації навколо», – повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

18 разів противник атакував на Куп’янському та Лиманському напрямках. Зокрема, у районах Стельмахівки, Андріївки, Невського, Макіївки. Сили оборони впроваджують заходи щодо посилення рубежів та недопущення просування противника.

Так звана «народна рада лнр» ухвалила закон, згідно з яким місцеві колаборанти – службовці силових відомств та працівники соціальної сфери – у пріоритетному порядку претендуватимуть на безгосподарні житлові приміщення. Саме те житло, яке окупаційна влада наразі «націоналізує». Шукає порожні квартири луганчан, які евакуювалися і не повернуться упродовж 30 діб задля його переоформлення.

При в’їзді до Рубіжного загарбники ретельно перевіряють цивільне населення. Час від часу ці «безпекові заходи» перетворюються на показові. Рубіжани зазначають, що у такі моменти очікувати можна по п’ять годин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь