Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

ОГОЛОШЕННЯ для внутрішньо переміщених осіб Луганської області, що потребують житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Дата: 24.06.2024 14:30
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

для внутрішньо переміщених осіб Луганської області, що потребують житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Дніпро – одне із міст України, яке з початком повномасштабного вторгнення прийняло найбільшу кількість переселенців. Дніпропетровська область мобілізувала ресурси та надає допомогу всім, хто цього потребує. Станом на 01.06.2024 року на території Дніпропетровської області обліковано 43127 осіб з числа ВПО Луганської області. Це є прикладом для всієї України, як, попри війну та нестабільність, акумулювати в собі ресурси та допомагати тим, кому це вкрай необхідно.

Троїцька селищна військова адміністраціє інформує щодо сформованого фонду житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дніпропетровської області.

Станом на 01.06.2024 року на території Дніпропетровської області є в наявності:

- 797 окремих приміщень в місцях тимчасового проживання;

- 2946 ліжко-місць для тимчасового проживання осіб з числа ВПО;

- 55 ліжко-місць для тимчасового проживання осіб ВПО з інвалідністю та маломобільних груп населення.

Житлові приміщення з фонду житла безоплатно надаються внутрішньо переміщеним особам за місцем фактичного проживання/перебування в межах території Дніпропетровської області.

Житлове приміщення з фонду не надається, якщо внутрішньо переміщена особа або будь-хто із членів її сім’ї має у власності житлове приміщення/частину житлового приміщення, придатне для проживання, розміром не менше ніж 13,65 кв. метра на одну особу, що розташоване на територіях, не включених до переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, затвердженого Мінреінтеграції, або на територіях, включених до зазначеного переліку, для яких визначено дату завершення бойових дій (припинення можливості бойових дій) або тимчасової окупації.

За більш детальною інформацією - звертатись за телефоном: тел.(0975) 60-71-70.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь