Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Начальник Луганської обласної військової адміністрації взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Української Державності у місті Дніпро

Дата: 28.07.2023 12:37
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Держава – це наш дім, наша родина, наш захисник і наші діти, – Артем Лисогор

Начальник Луганської обласної військової адміністрації взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Української Державності у місті Дніпро.

На це символічне для кожного жителя Луганщини свято зібралась велика кількість наших земляків, аби побути у колі однодумців, зустріти знайомі обличчя та знайти нових друзів. Адже спільні випробування і хвилювання для тисяч луганчан стали об’єднуючою, рушійною силою.

Очільник Луганщини подякував усім, хто наразі стримує російську навалу, захищаючи нашу землю і небо, даючи змогу нам продовжувати працювати, формувати резерви та допомагати людям. Героїв, які віддали життя у боротьбі за незалежну Україну, присутні вшанували хвилиною мовчання.

«Ми відзначаємо День Української Державності у форматі родинного, дитячого свята. Бажаю, щоб наші діти не чули сигналів повітряних тривог, їх не лякали звуки вибухів. Ми віримо у Збройні Сили України – що вони здобудуть перемогу і що луганчани повернуться додому, де зможуть вільно та щасливо жити. Це свято – можливість для громади Луганщини об’єднатись, адже нам всім потрібно зараз триматись один одного», – наголосив Артем Лисогор.

Продовжила урочистості без перебільшення одна з найбільших друзів Луганщини, заслужена артистка України Анжеліка Рудницька, яка запалила публіку патріотичними піснями.

Також на сцені з’явилися виконавці E.K.A., Ян Костирко, солісти та творчі колективи з Луганщини та Дніпровщини.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь