Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Шановні мешканці Троїцької територіальної громади!

Дата: 04.05.2023 13:00
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Шановні мешканці Троїцької територіальної громади!

        Війна внесла свої корективи в життя кожного українця. В дуже скрутному становищі опинилися наші сільгоспвиробники. У 2023 році влада також докладає максимум зусиль, щоб максимально допомогти сільгоспвиробникам, створити сприятливі умови роботи.

         Державний аграрний реєстр (далі - ДАР) - це автоматизована електронна система, створена Мінагрополітики з метою ефективного та прозорого залучення та розподілу усіх видів підтримки для українських аграріїв, як за кошти державного бюджету, так і у вигляді пільгових кредитів, міжнародних грантів або технічної допомоги.

        Попри нинішні умови, 8 нашим фермерам на деокупованих територіях області вдалося зареєструватись в Державному аграрному реєстрі, що дозволило подати заявки на отримання державної підтримки (за умовами програми, безповоротну допомогу отримають аграрії, які мають від 1 до 120 га сільськогосподарських угідь, передбачено – 3100 грн на один гектар оброблювальних угідь сільськогосподарського призначення, але не більше 372 тис. гривень).

        Для отримання Державної та міжнародної допомоги просимо вас здійснити реєстрацію сільськогосподарських підприємств у ДАРі. Подання заявок на участь у програмах підтримки є безкоштовними. Надалі Державна та міжнародна підтримка буде відбуватись лише тим агроформуваням, які зареєструвались в ДАРі.

       Також, просимо проінформувати Троїцьку селищну військову адміністрацію щодо сільськогосподарських підприємств, які переїхали на територію підконтрольну Українській владі, на електронну адресу: troickrada@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь