Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Шановні мешканці Троїцької територіальної громади!

Дата: 04.05.2023 13:00
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

Шановні мешканці Троїцької територіальної громади!

        Війна внесла свої корективи в життя кожного українця. В дуже скрутному становищі опинилися наші сільгоспвиробники. У 2023 році влада також докладає максимум зусиль, щоб максимально допомогти сільгоспвиробникам, створити сприятливі умови роботи.

         Державний аграрний реєстр (далі - ДАР) - це автоматизована електронна система, створена Мінагрополітики з метою ефективного та прозорого залучення та розподілу усіх видів підтримки для українських аграріїв, як за кошти державного бюджету, так і у вигляді пільгових кредитів, міжнародних грантів або технічної допомоги.

        Попри нинішні умови, 8 нашим фермерам на деокупованих територіях області вдалося зареєструватись в Державному аграрному реєстрі, що дозволило подати заявки на отримання державної підтримки (за умовами програми, безповоротну допомогу отримають аграрії, які мають від 1 до 120 га сільськогосподарських угідь, передбачено – 3100 грн на один гектар оброблювальних угідь сільськогосподарського призначення, але не більше 372 тис. гривень).

        Для отримання Державної та міжнародної допомоги просимо вас здійснити реєстрацію сільськогосподарських підприємств у ДАРі. Подання заявок на участь у програмах підтримки є безкоштовними. Надалі Державна та міжнародна підтримка буде відбуватись лише тим агроформуваням, які зареєструвались в ДАРі.

       Також, просимо проінформувати Троїцьку селищну військову адміністрацію щодо сільськогосподарських підприємств, які переїхали на територію підконтрольну Українській владі, на електронну адресу: troickrada@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь