Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини з Луганщини.

Дата: 03.05.2023 10:00
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

У бік Діброви спробували атакувати росіяни, гастролери-ремонтники з Сєвєродонецька переїхали до Рубіжного, у так званій «лнр» дезертирство набуло масового характеру

Цього разу противник зосередив наступальні дії південніше Діброви, але вкотре не досяг успіху, - підкреслив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Вогонь росіяни відкривали у бік Макіївки та Білогорівки.

«За час оборони ворог неодноразово намагався піти у масований наступ на цій ділянці фронту, але всі ці спроби були припинені або роботою нашої артилерії, або в ході контратакуючих дій. Українські військові у будь-яку мить готові протидіяти загарбницьким планам росіян. Щодобові втрати загарбника красномовно кажуть про міцність наших редутів», - додав Артем Лисогор.

Життя у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному завмерло разом із захопленням цих міст. Якщо в Сєвєродонецьку окупаційна влада організувала хоча б показові роботи для пропаганди, то у сусідніх містах населення, що залишилося, і того не бачило. Майже за рік.

Значна більшість із тих людей, хто в Лисичанську вирішив працювати в бюджетній сфері, не отримували грошей з грудня.

Тільки наприкінці квітня до Рубіжного приїхали перші ремонтні бригади. Саме ті, що нещодавно працювали в Сєвєродонецьку і набули слави гастролерів-зломщиків.

В деяких багатоповерхівках Сєвєродонецька вони досягли дна і почали зрізати перила на сходах.

Дезертирів з числа бойовиків так званої «лнр» намагаються розшукувати поблизу домівок. На стовпах та дошках оголошень у захоплених у 2014 році містах розклеєно безліч повідомлень щодо розшуку чоловіків – дезертирство набуло масового характеру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь