Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Луганський обласний центр народної творчості оголошує про проведення мистецьких заходів, які присвячені Великоднім святам!

Дата: 29.03.2023 20:00
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Шановні митці Луганщини! 

Вже за традицією, Луганський обласний центр народної творчості оголошує про проведення мистецьких заходів, які присвячені Великоднім святам! Це обласна виставка майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Великоднє розмаїття" та однойменний онлайн-концерт творчих колективів Луганської області.

В цьому році для участі запрошуються майстри декоративно-ужиткового (традиційного та сучасного напрямків) та образотворчого мистецтва, а також вокальні (в тому числі солісти-вокалісти), інструментальні (в тому числі окремі виконавці), хореографічні, театральні, фольклорні колективи Луганщини.

Тематика концертних номерів - весняна, святкова, Великодня.

❗️Термін прийому відео концертних номерів творчих колективів: з 1 до 14 квітня 2023 року. Кожне відео має бути підписане, з обов'язковим зазначенням виконавців та назви номеру.

❗️Термін прийому фото робіт декоративно-ужиткового та образотворчого напрямків: з 3 по 23 квітня 2023 року. Кожне фото має бути підписане, з обов'язковим зазначенням автора та назви роботи.

‼️ Всі відео та фото матеріали приймаються виключно на електронну пошту daria020797@gmail.com або narodna.tvorchist@gmail.com

На фото робота майстрині з смт. Новопсков Луганської області - Наталії Шморгун.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь