Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

А ви знаєте як проходять уроки фізкультури при дистанційній формі навчання?

Дата: 23.03.2023 17:30
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

То зараз ми вам розкажемо‼ Це дуже цікаво‼

Так, 14 березня 2023 року учні 6 класу ОЗО "Ліцей" Перспектива Троїцької селищної ради" під керівництвом учителя фізичної культури Сукач Ольги Вікторівни стали учасниками онлайн заходу з впровадження варіативного модулю «COOL GAMES» в освітній процес учнів за програмою «Фізична культура 5-6 класи» в закладах загальної середньої освіти Луганської області, який був організований і проведений Луганським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

За планом уроку учні мали змогу ознайомитись з концепцією, девізом та основними правилами COOL GAMES, далі взяли участь у презентації естафет COOL GAMES (Біатлон 1, Біатлон 2) та після закріплення пройденого матеріалу перевірили свої знання у спортивній вікторині.

А 21 березня 2023 року учні продовжили участь в онлайн заході, урок №2 , де за планом варіативного модулю учні мали змогу ознайомитись за допомогою презентацій та відео посібника з правилами естафет «Гулівер», «Класики» та «Коло», також повторили матеріал минулого уроку та хід проведення трьох варіантів естафети «Біатлон».

Після закріплення пройденого матеріалу позмагалися у вікторині на знання основних правил вищезазначених естафет. По закінченні уроку було підведено результати. Переможцями у сьогоднішньому спортивному заході за підрахунком суддівської колегії стали: І місце🥇 – Дарія Юскевич. ІІ місце🥈 - Максим Шпигун, Денис Бойко. ІІІ місце 🥉- Інесса Балаба. Вітаємо!

Усі учасники вікторини будуть нагороджені подарунками від партнера заходу Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України🏆🎁🎁🎁.

Дякуємо Збройним Силам України 💙💛та всім Захисникам та Захисницям України, за змогу бути сьогодні разом, за змогу вчитися, за змогу жити!

Пам’ятаємо всіх хто загинув у цій страшній, підступній війні, хто віддав своє життя за нашу Свободу, за наше Майбутнє!

Слава Україні!🇺🇦

Вічна пам’ять загиблим.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь