Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Актуально про пробацію

Дата: 28.08.2021 14:08
Кількість переглядів: 465

Фото без описуВ Україні за підтримки Проекту ЄС «Pravo-Justice»та EDGE розроблений та уведений у тестову експлуатацію Єдиний реєстр засуджених та осіб, узятих під варту, і це новий етап розвитку пробації, що забезпечить перехід на електронне ведення справ клієнтів пробації.

Під Реєстром слід розуміти інформаційну систему, що містить відомості про засуджених, осіб, узятих під варту, та складається з трьох модулів (підсистем):

  • інформаційно-аналітична підсистема обліку засуджених та осіб, узятих під варту;
  • підсистема електронних сервісів управління справами суб’єктів пробації;
  • підсистема електронних сервісів медичного забезпечення засуджених та осіб, узятих під варту.

До переваг роботи Реєстру можна віднести:

  • передачу реєстраційних справ між підрозділами установ виконання покарань, уповноважених органів з питань пробації;
  • формування аналітичних звітів, а також можливість формування електронних запитів/відповідей при взаємодії установ виконання покарань та уповноважених органів з питань пробації під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк.

Завдяки цьому працівники установ виконання покарань швидко отримують необхідну інформацію, не чекаючи паперової відповіді від уповноважених органів з питань пробації при підготовці до звільнення засудженого.

Також до Єдиного реєстру засуджених та осіб, узятих під варту включено новий інструмент з оцінювання ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення обвинуваченими або засудженими особами –підсистему «КАСАНДРА», функціями якої є оброблення великих структурованих масивів даних про історію правопорушень особи, наявності житла, освіти та роботи, матеріального становища, контролю над поведінкою та мисленням, вживання алкоголю та наркотиків, стосунків у суспільстві та інших аспектів, виходячи з індивідуального підходу до кожної особи, та використовуючи алгоритми автоматизованих висновків.

   Наразі, зусилля колективу Сватівського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Луганській області направлено на забезпечення якісного наповнення та оперативного обміну інформацією про засуджених та ув’язнених у  Єдиному реєстрі засуджених та осіб, узятих під варту, а також суб’єктів пробації.

 

Сватівський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Луганській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь