Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Інформація щодо забезпечення санаторно-курортним лікуванням учасників АТО

Дата: 29.04.2021 14:51
Кількість переглядів: 685

    Фото без опису   Згідно ст. 4 закону «Про реабілітацію інвалідів в Україні»; ст. 12-16 закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»; п. 3 ст. 11 закону «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» держава гарантує учасникам бойових дій та інвалідам війни антитерористичної операції право на безоплатне санаторно-курортне лікування, яке здійснюється в межах бюджетної програми такі як «Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції та забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції  санаторно-курортним лікуванням».

      Відповідно до «Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на  забезпечення постраждалих учасників  антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням»  затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України  від 31 березня 2015 року № 200(зі змінами)  для одержання путівки особа повинна перебувати на обліку в управлінні  соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання.

     Щоб стати на облік в УСЗН Сватівської РДА учасникам АТО, необхідно звернутися до відділу – ЦНАП Троїцької селищної ради, через уповноважених осіб старостинських округів та відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Троїцької селищної ради або в електронній формі через офіційний веб сайт Мінсоцполітики та надати такі документи: заяву, копію паспорта заявника, ідентифікаційного коду, медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о, копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни, копію військового квитка (за наявності) та копію документа, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань в районах проведення антитерористичної операції.

     За  додатковою інформацією  звертатися:

- відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Троїцької селищної ради за адресою: смт Троїцьке, вул. Центральна, 69, тел.2-21-55

- відділ – ЦНАП Троїцької селищної ради за адресою: смт Троїцьке, кв. Молодіжний, 6, тел. 2-10-21.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь