Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошено конкурс на участь у Програмі стажування молоді в Апараті Верховної Ради України

Дата: 10.11.2020 10:30
Кількість переглядів: 623

Фото без описуВідповідно до Порядку проходження стажування в Апараті Верховної Ради України, затвердженого розпорядженням Першого заступника Керівника Апарату Верховної Ради України – керуючого справами від 28 листопада 2018 року № 1746-к оголошено конкурс на участь у Програмі стажування молоді в Апараті Верховної Ради України.

Розпорядженням в.о. Керівника Апарату Верховної Ради від 16 жовтня 2020 року № 1702-к «Про стажування молоді в Апараті Верховної Ради України у 2021 році» затверджено Умови та порядок проведення конкурсного відбору, перелік необхідних документів та строки їх подання, а також установлено, що конкурсна процедура триває до 23 грудня 2020 року. Конкурс відбувається у два тури.

Перший тур передбачає заповнення та надсилання в електронному вигляді анкет кандидатами на участь у Програмі; збір та оцінювання анкет кандидатів на участь у Програмі; визначення загального рейтингу кандидатів на участь у Програмі та прийняття рішення Комісією з питань стажування молоді в Апараті Верховної Ради України щодо допуску кандидатів до наступного етапу конкурсного відбору.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, заповнюють електронну форму анкети за посиланням, яке розміщене на веб-сайті Управління кадрів Апарату Верховної Ради України та на сайті громадської організації «Ліга інтернів» з дня оголошення конкурсного відбору до 15 листопада 2020 року включно.

Комісія з питань стажування молоді в Апараті Верховної Ради України до 27 листопада 2020 року визначає рейтинг кандидатів за підсумками оцінювання анкет та приймає рішення щодо допуску кандидатів до наступного етапу конкурсного відбору – співбесіди. Перелік орієнтовних питань для співбесіди з кандидатами розміщується на веб-сайтах Управління кадрів Апарату Верховної Ради України та громадської організації «Ліга інтернів».

За результатами співбесіди Комісія визначить переможців для участі у Програмі стажування у кількості 50 осіб та резерв у кількості до 20 осіб. Тривалість Програми стажування: січень – липень 2021 року.

Докладніше про умови та порядок проведення конкурсного відбору, перелік документів та строки їх подання - на веб-сайті Управління кадрів Апарату Верховної Ради України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь